Philips DesignLine: superieure tv-ervaring die perfect in het moderne interieur past

Peter Güldenpfennig | 14 maart 2013
headlines


Amsterdam, 14 maart 2013 - TP Vision introduceert de Philips DesignLine, een uiterst onconventioneel vormgegeven TV die zich zeer goed leent voor moderne woonruimtes. De voorzijde van de TV bestaat uit een naadloze vierkante glasplaat die onderaan transparant begint en naar boven toe steeds zwarter wordt.

DNA van lichtheid en transparantie

De nieuwe toestellen dragen de DesignLine-kenmerken van lichtheid en transparantie in zich: televisies zonder hals, zonder voet, zonder zichtbaar frame, slechts een glazen paneel dat nonchalant tegen de muur staat. In de standby-stand loopt het transparante glas geleidelijk over in diep zwart. Het onderste deel wordt onzichtbaar zodra de tv wordt ingeschakeld.

Driezijdig Ambilight versterkt het zwevende effect

De driezijdige Ambilight XL-technologie maakt het vederlichte, zwevende effect van het scherm nóg sterker. Aan de zijkanten en de bovenkant van het scherm wordt de wand achter de tv verlicht met dezelfde kleuren als op het scherm zelf, wat het beeld ruimtelijker en rustiger maakt.

Beeldkwaliteit van topklasse

De Philips DesignLine-serie is ontworpen met het interieur in het achterhoofd, zonder enige concessie te doen aan de beeldkwaliteit. De voorste glasplaat ligt op een LCD-scherm van topklasse, aangedreven door een krachtige dual-coreprocessor met Perfect Pixel HD engine. De 1400 Hz Perfect Motion Rate zorgt voor superscherpe actiebeelden. Het toch al indrukwekkende intrinsieke schermcontrast wordt verder verbeterd met Micro Dimming en Local Contrast. 3D Max combineert het zeer snelle display met actieve 3D-technologie, die zorgt voor een geweldige driedimensionale kijkervaring in Full-HD

Geavanceerde gebruikersinteractie en streaming-mogelijkheden

De Philips DesignLine staat garant voor een high-end tv-ervaring. De Smart TV-functies zijn gemakkelijk te gebruiken met de dubbelzijdige afstandsbediening, die uitgerust is met een aanwijsfunctionaliteit én een volledig toetsenbord. De afwerking van geborsteld aluminium past perfect bij de looks van de DesignLine.

De televisies hebben WiFi aan boord en ondersteunen de Philips MyRemote app, Wi-Fi Miracast en SimplyShare voor draadloze streaming van en naar notebooks, smartphones en tablets. De DesignLine-tv's zijn ook gereed voor een automatische upgrade naar MultiRoom[1]. Met deze applicatie kan de televisie content streamen naar andere tv’s, overal in huis.

De DesignLine-serie is vanaf het tweede kwartaal van 2013 verkrijgbaar met schermgroottes van 117 en 140 centimeter. De adviesprijs is vanaf €2.199,-

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws