Monster definieert met DNA opnieuw hoe een hoofdtelefoon eruit ziet en klinkt

Peter Güldenpfennig | 15 maart 2013
headlines


Persbericht:


Monster, de wereldleider in high-performance personal audio, heeft met haar nieuwe DNA hoofdtelefoon opnieuw gedefinieerd hoe een hoofdtelefoon eruit kan zien en kan klinken. DNA hoofdtelefoons zijn door Monster, als onbetwiste leider in het samenbrengen van entertainment, technologie en mode, ontwikkeld als onderdeel van een wereldwijde samenwerking met Viacom, het huis van ‘s werelds eersteklas entertainment merken.

De vorm van de dingen die gaan komen, met Pure Monster Sound

Monster DNA hoofdtelefoons zijn een gedurfde, heldere en iconische uiting van de vorm van de dingen die gaan komen. Zij zijn voorzien van de baanbrekende Pure Monster Sound, speciaal getuned door niemand minder dan de Head Monster Noel Lee, de audio engineer verantwoordelijk voor het geluid van de Beats by Dr. Dre hoofdtelefoons. Pure Monster Sound maakt gebruik van Monster’s eigen en laatste technologieën en audio innovaties om de ultieme ervaring en sensatie van livemuziek over te brengen op muziekliefhebbers en concertgangers. Gearticuleerd, strak en uitermate onthullend. Net zo echt als livemuziek, net als ‘on stage’ samen met de muzikanten.

Deel jouw muziek met Monster Music Link

Onder de innovatieve eigenschappen van Monster DNA hoofdtelefoons is het debuut van Monster Music Link, welke dubbele ingangen biedt die het mogelijk maakt om tot 5 hoofdtelefoons tegelijkertijd aan te sluiten en de muzikale ervaring samen te delen. Vrienden kunnen op een geheel nieuwe manier met elkaar van hun muziek genieten, iedere beat en detail horend, net alsof zij in de studio zijn of ‘on stage’ met de muzikanten.

Nieuw vooruitstrevend ontwerp en Duo Tone kleurbenadering

Ontworpen met zowel de muziekliefhebber als de modieuze klant in gedachten, heeft de Monster DNA hooftelefoon een onderscheidende “niet ronde” en “niet ovale” gedurfde en opvallende driehoekige vorm. Het kleurontwerp zelf is net zo innovatief met een kleur aan de binnenkant die zich net zo doet gelden als de kleur van de hoofdband aan de buitenkant. De kleur van de binnenkant is ook aan de buitenkant zichtbaar en beide kleuren zijn belangrijk. Uitgebreide ontwerp overwegingen hebben ook geleid tot de vooruitstrevende geluidsisolerende oorkussens die het geluid binnenhouden zodat je uur na uur kunt luisteren zonder afgeleid te worden. De geluidsisolatie houdt ook geluid van buitenaf tegen en het totale comfort voorkomt luistermoeheid wat uren lange luistersessies mogelijk maakt op kantoor, thuis of waar dan ook.

Omdat de Monster DNA hoofdtelefoon ontwikkeld is voor de huidige generatie gebruikers waarvoor smartphone, communicatie en connectiviteit net zo belangrijk zijn als hun muziek, biedt DNA Monster’s meest geavanceerde Apple ControlTalk functionaliteit, met een verbeterde microfoon en een drie knops bediening voor de beste verstaanbaarheid tijdens alle gesprekken.

De Monster DNA on-ear hoofdtelefoon is leverbaar in de kleuren wit-cyan, blauw-lichtgrijs, wit-lichtgrijs en zwart-donkergrijs en heeft een verkoopprijs van €203,31.

De Monster DNA in-ear hoofdtelefoon is leverbaar is de kleuren zwart-donkergrijs en wit-donkergrijs en heeft een verkoopprijs van €101,63.

Voor meer info: http://www.lookenlisten.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws