Haaven watches

Peter Güldenpfennig | 22 maart 2013
headlines


Persbericht:

De collectie van het robuuste horlogemerk Haaven Watches kent buitengewoon unieke exemplaren. De stijlvolle blikvangers zijn van eigen bodem en bezitten een internationale allure.

Haaven zorgt voor een onbetwistbare stijl bij mannen die fan zijn van unieke horloges. Door het vakmanschap en de statige designs onderscheidt Haaven zich duidelijk van andere horlogemerken.

De stoere modellen worden benadrukt door de forse afmetingen en de geschroefde kasten.Het gebruik van staal, keramiek en rubberaccenten zorgt voor een industriële look en feel en staat in mooi contrast tot de geraffineerde techniek van het uurwerk.

Het horloge wordt op een bijzondere manier opgewonden, namelijk door de polsbewegingen. De bewegende balans is duidelijk te zien door de opengewerkte wijzerplaat. De hoogwaardige kwaliteit komt tot uitdrukking doordat het hart van het
horloge uit Citizen- Miyota automatische uurwerken bestaat. Door de glazen bodem
van het horlogekastje kun je het hart van het horloge, de rotor en radertjes bewonderen.

HAAVEN horloges zijn in diverse modellen en uitvoeringen verkrijgbaar en biedt uitsluitend hoogwaardige kwaliteit door o.a. de stalen of lederen band en stalen of gouden kast. Het leer is van mooie kwaliteit kalfsleer of croco grain.De combinatie van techniek, vormgeving en aantrekkelijke prijs geeft Haaven een absolute meerwaarde.

Prijzen: € 249,00 tot € 449,00

www.haavenwatches.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws