Discover 7, nieuwe e-bike van D-Cycle

Peter Güldenpfennig | 25 maart 2013
headlines


De e-bike is in opkomst in Nederland. Niet alleen ouderen maar ook steeds meer forenzen gebruiken de elektrische fiets om zich te verplaatsen. Een van de leveranciers van elektrische fietsen, D-Cyclem, presenteert de nieuwe Discover 7.

Persbericht:

D-Cycle is het merk van D’Ieteren - Power To Wheels dat in 2010 is opgericht om in te spelen op de groeiende vraag naar elektrische mobiliteit. Ze wil de consument van dienst zijn met hoogwaardige, Duitse kwaliteitsproducten en een uitstekend serviceapparaat. Het is een 100% dochter van het Belgische D’Ieteren, dat werd opgericht in 1805 en een belangrijke speler is in de mobiliteitsbranche.

De nieuwe e-bike van D-Cycle heet Discover 7. Het is een zeer complete elektrische fiets die in Duitsland is ontwikkeld en in Europa wordt geproduceerd. Dankzij de verende zadelpen en de verende voorvork biedt deze e-bike extra comfort voor langere ritten. De actieradius is tot ongeveer 100 kilometer.

 

De e-bike wordt aangedreven door een 250 watt motor in het voorwiel. Met de zeven versnellingen van Shimano Nexus 7 ben je alle heuvels de baas. De prijs-kwaliteitsverhouding van deze zeer complete D-Cycle Discover 7 is erg gunstig. Er is zowel een herenmodel als een laag instapmodel. Beide modellen hebben een adviesprijs van € 1595,-.

Ga voor meer informatie en verkooppunten in Nederland en België naar Go4Electric.net.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws