Locatie TomorrowWorld bekend gemaakt

Peter Güldenpfennig | 25 maart 2013
headlines


Dat het zou gaan gebeuren was al bekend, alleen waar was nog de vraag. Nu is tijdens Ultra Music Festival 2013 de locatie bekend gemaakt van TomorrowLand's internationale broertje, TomorrowWorld. Deze zal plaatsvinden in de Verenigde Staten.


tw1
tw2Het festival zal op 27, 28 en 29 september plaatsvinden in Chattahoochee Hills in de staat Georgia. En als de naam je niet al doet smullen, dan de prachtige locatie wel, die je hiernaast ziet.

Dat TomorrowWorld grootste plannen heeft met deze internationale editie wordt wel duidelijk wanneer Bruno Vanwelsenaers, Director International van de organisatie TML achter Tomorrowworld zegt: 'Amerika heeft natuurlijk al grote festivals zoals Coachella of Ultra Music. Het zou leuk zijn als TomorrowWorld binnen enkele jaren in dat rijtje past. Die speciale TML-sfeer kennen de Amerikanen niet.'

De voorverkoop voor de Verenigde Staten start op 27 april. Een week later is de rest van de wereld aan de beurt, maar als je een ticket wilt, moet je je wel eerst registreren op de website van het festival. Voor de negende editie van Tomorrowland in Boom, dat eind juli plaats vindt, waren de kaartjes in enkele seconden al de deur uit. Vermoed wordt dat het weer zo'n vaart zal nemen, ondanks dat voor TomorrowWorld de leeftijdsgrens is opgeschroeft van 18 naar 21 jaar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws