Samsung Galaxy Mega combineert het mobiele gemak van een smartphone met de kracht van een tablet

Peter Güldenpfennig | 11 april 2013
headlines


Persbericht:

Delft, 11 april 2013 – Samsung introduceert de Samsung GALAXY Mega, die het beste van twee werelden biedt. De GALAXY Mega combineert het mobiele gemak van een smartphone met de kracht en mogelijkheden van een tablet. Op het 6,3 inch HD scherm kun je internetten, games spelen en video’s bekijken in breedbeeld. Maar je kunt natuurlijk ook content bewerken of een statusupdate met je vrienden delen. Dat kan zelfs tegelijkertijd in de Split Screen-modus. Het lichte en compacte design zorgt ervoor dat de GALAXY Mega lekker in de hand ligt.

De GALAXY Mega biedt verschillende nieuwe smartphone-functionaliteiten, zoals:

  • Group Play: deel eenvoudig content met maximaal acht verschillende devices die van hetzelfde Wi-Fi netwerk gebruikmaken
  • Samsung Watch On: gebruik de GALAXY Mega als afstandsbediening voor je TV
  • Samsung Link: deel eenvoudig foto’s, video’s, aantekeningen of muziek met je TV, tablet of notebook
  • S Translator: wil je snel een e-mail in het Engels versturen? Geen probleem, zeg of typ je tekst in het Nederlands en de GALAXY Mega vertaalt direct de tekst in het Engels
  • ChatON: deel live dat wat jij ziet op jouw scherm met degene met wie je videobelt
  • Productiviteit en multimedia voor de multi-tasker

Dankzij de mogelijkheid om op twee schermen tegelijkertijd te werken en handige features, zoals ‘MyFiles’, ’S Memo’ en ’S Planner’ is multi-tasken eenvoudiger dan ooit. Met ‘Air View’ bespaar je nog meer tijd. Je houdt enkel je vinger boven de content en je krijgt een preview te zien van de betreffende e-mail, fotogalerij, video of aantekening. Zonder dat je de bestanden één voor één hoeft te openen.

De GALAXY Mega heeft een 8 megapixelcamera aan de achterzijde en een 1,9 megapixel camera aan de voorzijde. Met de handige camera-instellingen kun je altijd verrassende beelden maken. Zoals ‘Drama Shot’, waarmee je met één klik een actie als versnelde film vastlegt. Of ‘Sound & Shot’ die 9 seconden aan geluid en stemmen bij je foto toevoegt, zodat je dat ene moment nooit meer vergeet.

Met de nieuwe ‘Story Album’ functie sla je alle waardevolle momenten automatisch op in een fotoalbum. Aanvullende informatie, zoals aantekeningen, locaties en informatie over het weer, worden samen met de foto’s en video’s verzameld en gesorteerd aan de hand van je tijdslijn, geo-tag informatie of een specifiek evenement. En benieuwd naar de geschiedenis van de stad waar je nu bent? Via ’S Travel’ ontvang je live reisinformatie.

De GALAXY Mega met een Dual Core processor draait op het nieuwste Android 4.2 Jelly Bean besturingssysteem. Je kunt volop apps, muziek, video’s en foto’s kwijt op het interne geheugen van 8 of 16 GB. Daarnaast is het geheugen uit te breiden tot 64 GB. Dankzij de nieuwe software gaat de GALAXY Mega extra lang mee.

De GALAXY Mega is vanaf juni in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 599,- incl. BTW.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws