Spinnin’ Records grootste Youtube-kanaal en ‘beste platenlabel’

Ivo Mollemans | 17 april 2013
headlines


De afgelopen week is veelbelovend geweest voor Spinnin’ Records. Ten eerste is het dancelabel tijdens het internationale EMPO (Electronic Meeting Point) festival in Mexico bekroond tot ‘Beste Platenlabel’.  Daarnaast kon Spinnin’ Records zich het grootste Youtube kanaal van Nederland noemen, nadat zij de grens van 1 miljoen abonnees bereikten.

‘Youtube is op het moment een van de belangrijkste promotietools voor muziek. Wij zijn enorm trots op onze artiesten die gezamenlijk zo’n groot publiek hebben weten aan te spreken’, aldus Meindert Kennis, Brand Manager van Spinnin’ Records. Het Youtube-kanaal heeft inmiddels niet alleen 1 miljoen abonnees, maar ook zo'n 1,3 miljard views wereldwijd.

Naast de EMPO award heeft het label in maart dit jaar de befaamde IDMA (International Dance Awards) voor ‘Beste Label Promotor or Exec In-House’ in de wacht gesleept. Met grote acts als Afrojack en Sander van Doorn mag het in 1999 opgerichte label zich op dit moment het grootste dancelabel ter wereld noemen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws