Armin van Buuren komt met eigen app

Ivo Mollemans | 18 april 2013
headlines


Armin van Buuren is vijf keer uitgeroepen tot de beste dj ter wereld en heeft bijna alles wat zijn hartje begeert. Er ontbrak enkel nog één ding: zijn eigen plek op jouw mobiel. Vanaf nu kunnen fans hem volgen via zijn splinternieuwe gratis app.

De blauwgekleurde Engelstalige app, die qua vormgeving perfect bij zijn website aansluit, neemt je mee in het leven van Armin. Lees hier zijn biografie, download zijn muziek of bekijk zijn tourschema. Daarnaast houdt de populaire dj optimaal contact met zijn volgers via de applicatie door middel van zijn social media-accounts. Ga bijvoorbeeld naar zijn Facebook en reageer direct op één van zijn posts.

De applicatie is een goede zet van van Buuren. Zijn miljoenen volgers hebben nu een plek waar alles van de dj in samenkomt. Daarnaast worden zijn Youtube-filmpjes, die nu ook te bekijken zijn via de app, ontzettend goed bekeken. Zijn video ‘In And Out Of Love’ zelfs meer dan 130 miljoen keer. En niet heel onbelangrijk: de fans kunnen alvast een voorproefje krijgen van zijn nieuwe album ‘Intense’ dat pas in mei uitkomt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws