Nokia Lumia 520 met gratis cover vanaf mei 2013 beschikbaar in Nederland

Ivo Mollemans | 19 april 2013
headlines


Persbericht:

Amsterdam, 19 april 2013 – Vanaf half mei 2013 is de geavanceerde en tegelijkertijd betaalbare Nokia Lumia 520 in Nederland beschikbaar. De Lumia 520 wordt met vrolijke, kleurige covers uitgebracht, werkt met het soepele Windows Phone 8-besturingssysteem, heeft cameratechnologie die in de high-end Lumia’s terug te vinden is, en beschikt zelfs over gratis kaarten en navigatie van HERE, gratis muziekstreaming en een Super Sensitive Touchscreen waardoor het toestel ook met nagels of (golf)handschoen te bedienen is. Nokia Nederland geeft tevens de eerste drie verkoopmaanden een gratis cover cadeau bij het toestel.

Nokia Music en HERE
De Lumia 520 beschikt over Nokia Music waarmee gratis en ongelimiteerd muziek gestreamd kan worden, zonder registratie, inloggen of advertenties. Met Nokia Music is het mogelijk zelf streams te maken gebaseerd op favoriete artiesten, en offline kunnen tot vijf playlists beluisterd worden. Dankzij de HERE-kaarten waarmee het toestel is uitgerust, is de omgeving nooit meer onbekend en met HERE Transit wordt overal ter wereld reizen met het openbaar vervoer in één overzichtelijke app toegankelijk gemaakt. De regionale offline navigatiemogelijkheden van HERE Drive zorgen ervoor dat iedereen met de auto de weg kan vinden zonder datakosten.

De Lumia 520 beschikt daarnaast over 8 GB geheugen – geheugen is uit te breiden met micro SD-kaart tot 72GB-, 7 GB gratis storage via SkyDrive, alsmede over Microsoft Office met Outlook, Word, Excel en PowerPoint.

Camera
De lenzentechnologie waarmee de Lumia 520 is uitgerust, maakt het mogelijk om met de 5-megapixelcamera onwijs leuke en grappige foto’s te maken en te delen. Zo is er Cinemagraph dat beweging aan foto’s toevoegt. Slimme Opname maakt meerdere groepsfoto’s tegelijk en die worden samengevoegd tot één foto waarop iedereen lacht of de ogen open heeft. En dankzij de Panorama-lens kunnen supergroothoekfoto’s gemaakt worden.

De Lumia 520 is beschikbaar in zwart voor 179 euro inclusief BTW. Consumenten kunnen de eerste drie maanden na aankoop via nokiapromotion.nl gratis een verwisselbare cover aanvragen (zie voorwaarden op de website). De Nokia Lumia 520 zal ook verkrijgbaar zijn als prepaidsmartphone.

Specificaties
Besturingssysteem: Windows Phone 8
HERE-kaarten en locatiediensten: Gratis* wereldwijde HERE-kaarten, gratis Benelux HERE Drive (turn-by-turn)navigatie en gratis HERE Transit (datakosten kunnen van toepassing zijn)
Scherm: 4” IPS LCD WVGA (800 x 480 pixels) 16M kleuren, Super Sensitive Touch voor nagel- en handschoengebruik
Batterij:1430 mAh
Processor: 1 GHz Dual Core Snapdragon™
Camera: 5 MP autofocus
Video-opnames HD 720p @ 30fps
Geheugen: 512 MB RAM; 8 GB geheugen; support voor micro SD-kaart tot 72 GB; 7 GB gratis SkyDrive-opslag

* Via wifi, anders kunnen datakosten van toepassing zijn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws