Sunnery James en Ryan Marciano headliner op collectie presentatie Donatella Versace

Peter Güldenpfennig | 18 mei 2013
headlines


Persbericht:

Amsterdam, dinsdag 14 Mei 2013 - Tijdens de lancering van de nieuwe collectie van ‘Versus’, het jongere zusje van de reguliere mode lijn van Versace, waren Sunnery James en Ryan Marciano uitgenodigd om als headliners te komen draaien.
Het evenement omtrent de nieuwe collectie, ontworpen door Donatella Versace, vond op woensdag 15 mei plaats vindt in New York en trekt daarmee jaarlijks de crème de la crème van ‘s werelds bekendste celebrities , top-editors en fashionistas.
De presentatie van de nieuwe collectie biedt plaats aan ‘slechts’ 500 genodigden en is daarmee één van de exclusievere evenementen in de mode-industrie.

De internationale carrière van Sunnery James en Ryan Marciano verloopt zeer voorspoedig. Het bekende DJ-duo is momenteel woonachtig in New York, vanwege de vele boekingen en succesvolle tours in de Verenigde Staten. Wereldwijd genieten de twee heren ook aanzienbare faam. Aankomende zomer staan ze dan ook behalve in de Verenigde Staten, op festivals als Dance Valley, Creamfields en Aqua Park in verschillende werelddelen, zoals als Zuid-Amerika, Azië, (Oost-) Europa en Groot Brittannië.

‘Versus’ de jongere lijn van ‘Versace’ ontstond in 1989, toen Gianni Versace deze speciaal voor zijn zus Donatella ontwikkelde om aan haar cadeau te doen. De ‘Versus’ collectie is gericht op de individualistische en trendsettende fashionista’s van deze tijd. De collectie is vooruitstrevend en onderscheidt zich van de reguliere Versace lijn door de trendsettende ontwerpen. ‘Versus’ wordt regelmatig gedragen door fashionliefhebbers en sterren zoals Cheryl Cole, Leighton Meester en Alexa Chung. De collecties kunnen doorgaans blind rekenen op features in de grootste fashion magazines, waaronder Vogue, InStyle, Elle en Glamour.

De lancering van de nieuwe collectie van Donatella Versace, ‘Versus’, vond plaats in het Lexington Avenue Amory in New York.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws