De Mini Buddies Speakers laten van zich horen

Peter Güldenpfennig | 21 mei 2013
headlines


Met de compacte Mini Buddies Speakers heb je jouw favoriete muziek altijd op zak. De kleine figuurtjes zijn gemakkelijk aan te sluiten en geven een krachtig volume.

De Mini Buddies Speakers zijn beschikbaar in verschillende figuurtjes zoals een aap, varken, uil, en een bloem. De Mini Buddies zijn het ideale hebbeding voor muziekliefhebbers, dierenliefhebbers en  kinderen groot of klein.

Ondanks zijn gestalte produceert de speaker een sterk geluid. De ingebouwde Li-ion batterij kan gemakkelijk worden opgeladen met een USB kabel. De speaker kun je verbinden met ieder toestel dat  gebruik maakt van een 3.5 mm hoofdtelefoonaansluiting.

Je kunt de speakers niet enkel goed wegstoppen in je tas, maar je kunt ze ook als sleutelhanger bevestigen zodat ook anderen het lieve en speelse design van jouw Mini Buddy kunnen bewonderen. De speakers zijn niet alleen jouw muziek buddy maar ook die van elkaar. Als je vrienden ook een Mini Buddy Speaker hebben kun je deze allemaal aan elkaar aansluiten zodat je je samen helemaal kunt laten gaan.

De Mini Buddies Speakers zijn te krijgen voor een adviesprijs van 12,99 euro.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws