Opladen en spelen in unieke festival stands van Hi

Ivo Mollemans | 5 juni 2013
headlines


Persbericht

Den Haag, 4 juni 2013- ‘Blijf bij jezelf’ was de boodschap die jongeren Hi meegaven toen ze hen vroeg: ‘Hoe wil jij Hi zien op festivals?’. En dit is precies wat Hi heeft gedaan met het ontwikkelen van de Hi Plug & Play stand en de Hi Campingflat. Uitgangspunt voor de stands is het opladen van je mobiel èn jezelf, want met een reeks mooie festivals voor de deur wordt het een uitputtende zomer voor beiden.

Plug & Play

clickOp Pinkpop, Solar Weekend en Lowlands kom je Hi tegen met de Hi Plug & Play stand; het resultaat van co-creatie met jongeren en de doorvertaling van hun ideeën door diverse creatieve bureaus. Hi Plug & Play heeft wel 300 oplaadpunten en waar mogelijk is er speciaal voor de gelegenheid een wifi netwerk aangelegd. Zodat je alle mooie momenten direct met iedereen kunt delen!

Naast het inpluggen van de telefoon is de play-factor niet onbelangrijk. Hi heeft deze vertaald door van dagelijkse online activiteiten een ludieke offline variant te maken. Denk aan Festigram; het offline broertje van Instagram, met echte props en filters, waarmee je te gekke festivalfoto’s kunt maken die je later op Hi Facebook en hi.nl terug kunt vinden. Of de Slow Message Service, de trage variant van SMS waarmee festival-gangers een kaartje kunnen versturen naar thuisblijvers. En Chatroulette met echte telefoons en telefoonlijnen naar verschillende punten in de Hi Plug & Play stand.

Campingflat

clickiOp WiSH Outdoor, 6 en 7 juli, staat Hi met een enorme campingflat van drie verdiepingen. Bezoekers kunnen hun tent hierin opzetten – 15 tweepersoons tenten per verdieping - en de flat is voorzien van voldoende oplaadpunten voor je telefoon. Hi en WiSH zijn daarmee de eersten in Nederland bij wie je vanuit je tent een panorama uitzicht over het festivalterrein hebt en je tegelijk je telefoon kunt opladen.

Uitverkocht

Wie geen kaarten heeft kunnen bemachtigen, kan vanaf vandaag op de Facebook fanpagina van Hi en via www.hiplugnplay.nl een online game spelen waarbij je zo snel mogelijk over het festivalterrein naar de Hi Plug & Play stand moet komen. Red je dit niet, dan is de batterij van je telefoon leeg en is het game over. Ben jij een van de snelste van die dag? Dan maak je kans op 2 festivalkaarten voor Pinkpop, WiSH Outdoor of Solar Weekend.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws