Online films en tv-series kijken met Ximon-app op Sony BRAVIA-televisies

Peter Güldenpfennig | 6 juni 2013
headlines


Badhoevedorp, 6 juni 2013 - Ximon, de video-on-demand (VOD)-dienst voor binnen- en buitenlandse kwaliteitsfilms en series is nu beschikbaar op BRAVIA-televisies van Sony. Met de Ximon-applicatie kunnen gebruikers in Nederland meer dan 3.400 films en series ‘on demand’ kijken. Ximon is de eerste VOD-dienst op het Sony Entertainment Network in Nederland. Sony breidt zo haar entertainment-aanbod verder uit met binnen- en buitenlandse kwaliteitsfilms, zowel via ‘pay per view’ als op abonnementsbasis.

Hoe het werkt

Op de afstandsbediening van de BRAVIA-televisies zit de SEN-knop die direct toegang biedt tot het entertainmentmenu en de Ximon-app. De Ximon Smart TV-app is beschikbaar op de Sony BRAVIA 2012- en 2013-modellen.

Voor de volledige lijst klik hier.

Kijken en betalen

Om films en tv-series te kijken op een Sony Smart TV heb je krediet nodig en dit kun je verkrijgen door te kiezen voor Pay Per View, Prepaid of het Ximon Plus- abonnement. Alle drie de mogelijkheden zijn af te rekenen en op te waarderen via Ximon.nl. Ximon is de eerste én enige Nederlandstalige video-on-demand-dienst die kijkers een ‘all you can watch’-abonnement biedt. Met ‘Ximon Plus’ kan je onbeperkt films en series uit de Plus-catalogus bekijken. Het Ximon Plus-abonnement kost 9,50 euro per maand en biedt onbeperkt toegang tot meer dan 2.950 titels.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws