Donderdag 18 juli: Opening club Kissed by St. Tropez

Peter Güldenpfennig | 16 juli 2013
headlines


Donderdag 18 juli opent in Rotterdam een nieuwe club zijn deuren. Kissed by St. Tropez aan de Coolsingel 65 is een club die bezoekers het gevoel geeft dat ze zich aan de Middellandse Zee bevinden.

Kissed by St. Tropez

kissedWaar: Coolsingel 65a, Rotterdam
Wanneer: donderdag 18 juli
Wat: Grand opening, tussen 21.00 en 00.00 uur zijn de drankjes van het huis.

Kissed by St. Tropez is een relaxte club waarin bezoekers begroet worden door witgespoten bamboe en goudkleurige loungebanken. Ondanks dat er een VIP-gedeelte is, is Kissed by St. Tropez drempelvrij. Niet voorbehouden aan de elite dus, maar een club waarbij je er als bezoeker toe doet, volgens henzelf. Niet voor niets wordt de Sangria aan tafel gemaakt, in plaats van een kan die blind op tafel gezet wordt. Verder specialiseert de club zich voornamelijk in cocktails, chupito's en wijnen.

Op donderdag 18 juli kun je tussen 21.00 een 0.00 uur in de club terecht om de opening te vieren van een stukje vakantiegevoel aan de Coolsingel. De drankjes zijn dan van het huis. Ook loopt er een leuke actie, want laat tijdens de opening een kus achter, en je maakt kans op een reis voor twee personen naar Saint Tropez.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws