TomorrowWorld anthem: Dimitri Vegas, Like Mike & Wolfpack - 'Ocarina'

Peter Güldenpfennig | 10 september 2013
headlines


Eind september is het zover, dan gaat TomorrowWorld van start, het internationale broertje van Tomorrowland. Bij een dergelijk groot festival hoort natuurlijk een anthem, en Tomorrowland-hofleveranciers Dimitri Vegas en Like Mike leveren samen met Wolfpack het anthem van dit jaar.

De track heet 'Ocarina' en doet al lang de ronde (ondermeer in de aftermovie van Tomorrowland 2012) maar kende nog geen officiële release. Dat gaat veranderen want op maandag 23 september zal de track eindelijk gereleased worden via Beatport. Niet vreemd, want het is het officiële anthem van TomorrowWorld wat aan het einde van die week gaat plaatsvinden in Chattahoochee Hills. Uiteraard hoort er een trailer bij die volledig in de cel shaded-stijl van eerdere Dimitri Vegas & Like Mike-video's is gemaakt.

Bij de release van de track en het benoemen van de track tot anthem van TomorrowWorld zetten we wel een beetje onze vraagtekens. De TomorrowWorld-organisatie weet er een fijne spin aan te geven door onder de video te melden dat fans 'smeken' om release van de track. Die fans zullen er ongetwijfeld zijn (wat een release wel rechtvaardigt), maar het gevoel van een opgewarmde kliek als anthem bij (waarschijnlijk) gebrek aan tijd voor het maken van een nieuwe track door de twee broers blijft. En daar kan ook een mooi geanimeerde video niets aan doen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws