Party crashen met SLAM!FM

Rick Francissen | 19 september 2013
headlines


SLAM!FM gaat vanavond vanaf 19:00 uur een poging doen om zoveel mogelijk party's te crashen binnen 24 uur. De reden achter deze party crash-marathon? In september zijn de meeste dj's van SLAM! jarig. Volgens een van de dj's, Menno de Boer, wordt het een flinke uitdaging, maar ze gaan in ieder geval hun best doen om elk feest fantastisch te maken.

Tsunami

Het party crashen zal met ballonnen, taart, confetti en een keiharde drop van 'DVBBS ft. Borgeous – Tsunami' ingekleurd worden. Waarom 'Tsunami'? Simpel, dit vonden de meeste luisteraars van SLAM! het beste partynummer. Een betere track voor de actie hadden ze dus niet kunnen kiezen.

De SLAM!FM dj's gaan naar zoveel mogelijk feesten, bruiloften, vrijdagmiddagborrels enzovoort. Tijdens de actie kunnen luisteraars op slamfm.nl opgeven hoeveel party's er volgens hen gecrashed gaan worden. Hiermee maak je kans op een Primera-cadeaukaart t.w.v. €40,-.

Met Clublife zullen we deze actie nauwgezet in de gaten houden met foto's en een verslag! Hou onze website en die van SLAM!FM in de gaten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws