A State of Trance: New Horizons

Peter Güldenpfennig | 4 oktober 2013
headlines


De eerste steden van de wereldtournee die Armin van Buuren volgend jaar gaat maken, zijn bekend gemaakt tijdens een aflevering van Armin's A State of Trance radioshow. Dit jaar wordt de mijlpaal van 650 afleveringen bereikt en dat is reden voor een uitgebreide wereldtournee met een speciale editie tijdens het Ultra Music Festival in Miami in maart 2014.

New Horizons

Het thema van de tournee is New Horizons. Het idee hierachter is muzikale verbreding onder trancefans wereldwijd. Inmiddels zijn de eerste vijf steden bekendgemaakt:

  • Jekaterinburg, Rusland: 1 februari 2014
  • Utrecht, Nederland : 15 februari 2014
  • Buenos Aires, Argentinië: 1 maart 2014
  • Jakarta, Indonesië: 15 maart 2014
  • Miami, Verenigde Staten: 30 maart 2014

Andere steden zullen spoedig bekendgemaakt worden. De kaartverkoop voor de show in de Jaarbeurs Utrecht start op zaterdag 5 oktober om 12.00 uur. De tickets zijn verkrijgbaar via de website van A State of Trance.

ASOT 650 Worldtour Anthem

Bij een wereldtournee hoort ook een anthem. Dit is geselecteerd via een wedstrijd waarbij je een track kon insturen die vervolgens tijdens de radioshow van Armin, A State of Trance episode 633,  bekendgemaakt werd. Dit is Jorn van Deynhoven geworden met 'New Horizons'. Het mag gezegd worden, het is dan ook echt een heel sterke track!

Wil je meer horen van Jorn van Deynhoven? Bezoek dan zijn Soundcloud-pagina.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws