Sander van Doorn start wereldtournee in Amsterdam

Rick Francissen | 7 oktober 2013
headlines


Sander van Doorn, de Eindhovenaar die al even meegaat in de dance scene, kondigt een wereldtournee aan. De wereldtour zal van start gaan tijdens het Amsterdam Dance Event en staat in het teken van zijn imprint Doorn Records.

Tijdens het ADE op woensdag 16 oktober organiseert Doorn Records een labelnight in Club Escape. Dit wordt de aftrap van een wereldtournee waarmee het label jong talent de kans geeft zich aan de rest van de wereld te laten zien. Uiteraard is Sander van Doorn ook zelf van de partij tijdens de tournee.

Doorn Records heeft dit jaar al enkele hoogtepunten gekend. 'Tsunami' van DVBBS & Borgeous was een enorme hit, en ook Quintino & Blasterjaxx deden het goed met 'Puzzle'. Zelf zegt Sander: 'Ik voel me bevoorrecht om jong talent een kans te kunnen geven hun eigen muziek uit te brengen. Dat is heel belangrijk voor de dance scene. Ik probeer ze te helpen met produceren en leer ook veel van hen tegelijkertijd. Nu is het tijd om via een tour de wereld kennis te laten maken met de diversiteit van mijn muziek en de energie die ik op het podium breng!'

Sander van Doorn presents: DOORN Label Night

Waar: Escape, Amsterdam
Waneer: Woensdag 16 oktober
Tijd: 22:00 – 4:00
Prijs: €15,-

Tickets kun je hier bestellen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws