Nu op je deurmat en in de winkel: Clublife Magazine 3.2013!

Peter Güldenpfennig | 7 oktober 2013
headlines


 

Het derde nummer van Clublife Magazine is een feit! Met in dit nummer onder andere:

Interviews: Hardwell, The Dreamteam, Ruud Feltkamp, D-Wayne

Hardwell vertelt openhartig over zijn carrière, het vinden van een eigen sound en hoe zijn ouders hebben bijgedragen aan zijn succes.

The Dreamteam is terug, en hoe! Met een nieuwe plaat getiteld 4-Ever is de viermansformatie terug van eigenlijk nooit echt weggeweest. Hardcore leeft!

BN'ers die draaien, als dat maar goed afloopt. Ruud Feltkamp bewijst dat het kan. Of, zoals hij zelf zegt: 'Ik ben geen BN'er meer die aan het draaien is, ik ben een dj. Punt.'

D-Wayne werd door Afrojack op sleeptouw genomen en is inmiddels niet meer weg te denken uit het Hollandse dj-landschap. De hardwerkende dj staat erop dat mensen over een paar jaar zijn muziek herkennen.

Clublife3_Hardwell

Special: Amsterdam Dance Event

Een groot deel van dit nummer staat in het teken van het grootste internationale clubfestival ter wereld. Het Amsterdam Dance Event staat weer voor de deur en wij spraken met de directeur Richard Zijlma. Ook hebben we een groot aantal evenementen voor je op een rij gezet. We zijn natuurlijk zelf ook aanwezig en daarom kun je nieuws en alle ontwikkelingen op het ADE ook volgen via de speciale sectie op onze website!

Verslag: Tomorrowland

Het summum van de dancefestivals in Boom, België eind juli was weer een gigantisch feest. Waar je ook heen ging, overal knalde de beats uit de speakers en ging het publiek helemaal los. Spectaculaire podia en een line-up die je liet duizelen was Tomorrowland de plek om te zijn deze zomer. Met Clublife Magazine waren we er uiteraard bij en we doen uitgebreid verslag in woord en beeld over onze bevindingen.

Produceren voor beginners

Clublife3_producerenVelen dromen van een carrière in de dance en dan liefst nog als dj en producer. Maar wat moet je nu weten om het produceren onder de knie te krijgen? Maurice Steenbergen legt je haarfijn de do's en don't's uit. Doe er je voordeel mee!

Fashion

De laatste trends of essentiële items waar je simpelweg niet zonder kunt, we laten je weten waar je op moet letten en waar het heengaat op modegebied.

Review: Denon SC2900

Denon levert al lange tijd goede cd-spelers voor dj's met een beperkt budget. Dat dat niet betekent dat de spelers inleveren op functionaliteit bewijst de SC2900.

Smartwatches

Altijd connected, dat is zo'n beetje wat een smartwatch moet zijn. Vanaf je pols lezen of je nog nieuwe oproepen of sms-jes hebt is handig, zeker wanneer er beats in je oren staan te blazen. We stellen je voor aan enkele nieuwe smartwatches.

En verder: De top-10 van Dennis Ruyer, oud en nieuw in de Tracklist, diverse gadgets die je gezien moet hebben en een hele hoop dj-nieuws!

Clublife3_coverWord abonnee

Wil jij een abonnement op Clublife Magazine? Dat kan! Clublife Magazine verschijnt 4x per jaar en kost 6,95 in de winkel. Een abonnement op Clublife Magazine is 24,95 per jaar. Klik hier om abonnee te worden!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws