Amsterdam Dance Event 2013 countdown

Rick Francissen | 15 oktober 2013
headlines


Na maanden lang plannen en promoten is het, op het moment van schrijven, over net iets minder dan 24 uur eindelijk zover. Het Amsterdam Dance Event 2013 gaat op 16 oktober 10:00 van start. Vanaf woensdag tot en met zaterdag kun je tijdens ADE Conference enorm veel conferenties bijwonen in verschillende locaties over Amsterdam waar wordt gepraat over alles wat te maken heeft met de scene.

Ook zijn er overdag over twintig verschillende locaties exposities, workshops, exclusieve shows en films te bezoeken tijdens de ADE Playground. In de avonden en nachten zijn er meer dan 300 feesten georganiseerd over ruim 75 clubs. 2000 Dj's van over de hele wereld zijn bij elkaar gekomen om in totaal tot wel 300.000 bezoekers, waaronder 60.000 toeristen, uit hun dak te laten gaan.

De afgelopen dagen hebben wij een vooruitblik gedaan op events die je niet mag missen tijdens het ADE. Om het overzicht te bewaren hebben wij onze evenementen ook verdeeld over Conference, Playground en Festival events. Check onze previews hier:

Woensdag 16 oktober
Donderdag 17 oktober
Vrijdag 18 oktober
Zaterdag 19 oktober
Zondag 20 oktober

Deel jou ervaring van het ADE door middel van een verslag, verhaal, een paar foto’s of een video. Alles is welkom! Contact opnemen met Clublife Magazine gaat makkelijk en snel. Je kan ons mailen op redactie@clublifemagazine.nl of ons contactformulier invullen. Via social media kun je ons een bericht sturen op FacebookTwitterGoogle+ en Instagram.Vinden we jouw verslag erg leuk, dan delen we dit met de rest van onze lezers op de website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws