Eindelijk: een datingsite voor EDM-liefhebbers

Peter Güldenpfennig | 11 november 2013
headlines


Het was een kwestie van tijd: de eerste Amerikaanse datingsite voor EDM-liefhebbers is geboren. Op EDM-date.com vind je in een handomdraai de EDM-liefde van je leven. Er is zelfs een ouderwetse chatbox aanwezig.

Op de frontpage word je als bezoeker toegelachen door een alternatief ogend meisje met kleurrijke dreads, piercings en een netpanty die haar tong naar je uitsteekt. Je kunt op EDM-date.com gratis een profiel aanmaken waar je foto's en video's kunt uploaden en waarmee je kunt chatten en op andere profielen kunt reageren.

In de chatbox - die nogal 90's oogt – praat je met random mensen onder een naam die de site zelf voor je verzint. Wij kregen de twijfelachtige eer om 'SnookieBump' te heten. Ben je serieus op zoek naar iemand? Dan kun je je naam gelukkig ook aanpassen naar iets waarmee je wel serieus genomen wordt. De chatbox blijft helaas even lelijk.

Screen Shot 2013-11-08 at 16.07.38

Er zijn vooraf duidelijke richtlijnen gesteld en de site geeft je tips over veilig daten. Zo krijg je het advies om in een openbare ruimte af te spreken en vrienden of familie in te lichten waar je heen gaat met je date. Daarnaast geven ze aan dat ze graag eerlijke profielen willen: 'You'll get found out sooner or later if you're 44 years old, married with 3 kids and you've said that you're 24 and single. Not cool man! This is a site for genuine singles and their friends. If this isn't you, then sorry but go and find another site please.'

De site is nog maar een paar dagen online en dat is te merken. Hun Facebookpagina heeft op het moment van schrijven welgeteld 16 likes en hun Twitterprofiel telt 7 volgers. Dat laatste is niet heel raar, de site gebruikt het Twitterprofiel voorlopig vooral om te zoeken naar adverteerders.

Deadmau5 denkt er ondertussen het zijne van:

 

Voorlopig kun je alleen de raver van je leven zoeken in de Verenigde Staten, maar wie weet volgt er ooit een Nederlandse versie van de datingsite.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws