Noisecontrollers gaat uit elkaar

Rick Francissen | 20 november 2013
headlines


Het hardstyle-duo Noisecontrollers gaat vanaf 2014 uit elkaar. Dit kondigden Arjen Terpstra en Bas Oskam aan op hun Youtube kanaal. Dat het duo uit elkaar gaat betekend niet dat Noisecontrollers ophoudt met bestaan. Bas Oskam zegt in zijn eentje verder te gaan als Noisecontrollers.

Het hele idee om uit elkaar te gaan kwam vanuit Arjen Terpstra. Hij heeft al langere tijd twijfels bij zijn toekomst binnen Noisecontrollers. 'Mijn ambities zijn veranderd. Daarom ga ik aan andere muziek werken', legt hij in een video op het Youtube-kanaal van het duo uit.

Noisecontrollers is niet het eerste hardstyle-duo dat uit elkaar gaat. Onder andere Atmosfearz en Toneshifterz gingen de heren voor. Ook is het niet de eerste keer dat hardstyle-producers een overstap maken naar een ander genre. Een goed voorbeeld hiervan is Showtek die zich nu ophouden in de electro- en progressive housescene. Eerder dit jaar maakten Showtek en Noisecontrollers nog 'Get Loose', een track die al elementen van diverse genres combineerde.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws