Sunnery James verkozen tot best geklede man

Peter Güldenpfennig | 21 november 2013
headlines


Fotografie: Casper Rila

Dj Sunnery James is door lezers van het magazine Esquire verkozen tot Best Geklede Man 2013. De afgelopen weken kon er gestemd worden op de site van Esquire.

Sunnery James mocht een Montblanc TimeWriter Voyager UTC horloge in ontvangst nemen en hij mag drie maanden rijden in de nieuwste Range Rover Sport. De verkiezing werd dit jaar voor de zestiende keer georganiseerd. Onder andere Humberto Tan, Bram Moszkowicz, Don Diablo en Jules Deelder gingen als winnaar de dj voor.

Genomineerd-Sunnery-James_imgHeight280Sunnery James zei het volgende over zijn stijl: ‘Mijn stijl is best wel basic, maar het mag wel gewaagd zijn: een wat strakkere leren broek en een wat langer shirt in aardse, effen kleuren. In de loop der jaren is mijn smaak zo geworden. Vanaf Jack & Jones ging ik minder drukke kleding dragen. Ik keek toen al naar Rick Owens en Balmain, maar dat kon ik nog niet betalen. Mijn stijltje vond ik bij H&M en Zara. In een Amsterdamse winkel ontdekte ik onlangs bij toeval de leren broeken van Jan Boelo, een Nederlandse kleermaker. Die zitten me als gegoten. Tegenwoordig draag ik Neil Barrett en Balmain. Op het podium draag ik ook American Apparel, of de wat langere T-shirts van Vive l’Homme, van Timothy Watt. Daarin kun je lekker losgaan. De zilveren armband die mijn vader ontwierp heb ik altijd om, net als mijn trouwring van Tiffany, die gaat nooit af. Je zou het eens moeten proberen!’

De dj won het van zes andere genomineerden: presentator Eric Corton, zanger Lucky Fonz III, tv-maker Sander van de Pavert, schrijver Peter Buwalda, acteur Raymond Thiry en rapper Gers Pardoel.

Daarnaast werd de Best Geklede Band van 2013 gekozen, dit werd de Haarlemse band Rilan & The Bombardiers.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws