De nieuwe Teufel Raumfeld Cube ziet er goed uit en streamt muziek je kamer in

Jonas van der Meiren | 12 december 2013
headlines


Op zoek naar een set speakers die niet alleen goed klinken, maar ook nog een knap smoeltje hebben en overweg kunnen met streaming audio? De Teufel Raumfeld Cube kan dan zomaar wat voor je zijn.

Raumfeld is het design-label van Teufel, waarbij goede geluidskwaliteit niet vergeten wordt. Dat is hier dan ook niet het geval: de strakke kubus doet het goed in een moderne inrichting. De Raumfeld Cube heeft een ingebouwde 70 watt bi-amping versterker, genoeg om beats op hoog volume probleemloos de ruimte in te pompen. Een tweeter en een mid-range driver zorgen voor een goede klankweergave in het hoge- en middenspectrum. Via 'digital time alignment' wordt de looptijd van deze tonen gecorrigeerd voor een optimale weergave.

Waar die muziek vandaan mag komen? Dat kan vanaf je eigen thuisnetwerkje, via je nas, tablet, pc, Mac of laptop, rechtstreeks draadloos naar het apparaat. Een ingebouwde b/g/n-wifi-ontvanger staat daarvoor paraat. Ook kun je het bedraad aansluiten, dankzij een netwerkpoort. De Raumfeld Cube kan overweg met de gangbare bestandsformaten, inclusief het 'lossless' flac en wav. Daarnaast kan het ook overweg met talloze internetradiostations en een aantal muziekstreamingdiensten. De Raumfeld Cube stuur je aan via een appje voor je iDevice of Android-apparaat.

Een prijs is ook bekend: voor 499,99 euro inclusief btw is het ding van jou. Kopen doe je 'em via de Teufel Audio-webshop.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws