Ultra Music Festival 2014: de eerste namen

Rick Francissen | 18 december 2013
headlines


Hoewel het Ultra Music Festival 2014 zowel letterlijk als figuurlijk ver weg is, worden we langzaam warm gemaakt voor dit spektakel eind maart. In het zonovergoten Miami zullen dan ook de grootste dj's samen komen om te draaien op een van de grootste dancefestivals ter wereld.

De line-up dit jaar is verfrissend. Hoewel de standaard headliners zoals Hardwell, Nicky Romero, Tiësto, David Guetta, Avicii en Afrojack aanwezig zijn. zijn er ook minder voor de hand liggende namen aangekondigd zoals Loco Dice, Solomun en Marco Carola. Daarbij doen er vele dj's een liveset op het festival. Denk hierbij aan Netsky, Gesaffelstein, Paul Kalkbrenner en Eric Prydz.

Dan hebben we het nog niet eens gehad over andere artiesten van groot kaliber zoals W&W, Martin Garrix, Tale of Us, Sunnery James & Ryan Marciano en Kill The Noise. Tot slot is het goed om te zien dat Armin van Buuren terug is met zijn eigen A State Of Trance-arena en dat Carl Cox voor het tiende jaar op rij een eigen stage zal hosten. En dan te bedenken dat dit nog maar de eerste namen van de line-up zijn!

Als je de kans hebt om in maart een weekendje naar Miami te vliegen is Ultra Music Festival dé plek om te zijn. Heb je weinig geld of moet je gewoon naar school of werk, dan kun je gelukkig altijd nog de livestream volgen via Youtube.

ultra

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws