Hij is er, Clublife Magazine 4.2013!

Peter Güldenpfennig | 19 december 2013
headlines


Het laatste nummer van dit jaar ligt nu in de winkel en op je deurmat: Clublife Magazine 4.2013! We gaan echter niet uit met een sisser maar sluiten af met een knal. Kan ook niet anders, want dit nummer staat weer bol van de interviews, het laatste nieuws, vette gadgets, de beste gear en het nieuwste op het gebied van fashion!

In dit nummer vind je onder andere:

Interviews

  • 17 jaar jong maar een ware edm-sensatie. Martin Garrix heeft een fantastisch jaar gehad en is hard op weg om ook van 2014 'zijn' jaar te maken.
  • Partyfotografie is een vak apart. Wat komt er nou eigenlijk bij kijken wanneer je met je camera in de club of op een festival staat? We vroegen het vier gevierde fotografen.
  • Speedy J doet al jaren goede zaken met zijn Electric Deluxe-platform voor technomuzikanten en -dj's. Nu, met de viering van de honderdste podcast van Electric Deluxe, gaat Electric Deluxe frontaal de discussie aan met de gevestigde muziekindustrie.
  • Jurre en Tim vormen samen Firebeatz, een samenwerking die misschien niet voor de hand lag, maar wél goed werkt.

Clublife4-spread1

Review: Native Instruments Traktor S4 MKII

  • Native Instruments heeft de Traktor S4 een likje verf gegeven. Is het daarbij gebleven, of is er meer aan de hand bij de Traktor S4 MKII?

Special: Produceren voor beginners

  • In het vorige nummer kon je alles lezen over de zakelijke kant van het produceren. Deze keer is het de beurt aan de apparatuur. Wat heb je nodig om je eigen studio te bouwen? We geven je tips en trucs, en voorbeelden van set-ups voor elk budget.

Reports: I Love Techno en Qlimax

  • Zowel I Love Techno als Qlimax waren zeer geslaagde feesten! Bij ons lees je alles over beide events. Als bonus hebben we we bij beide reports een interview geplaatst met artiesten op die events.

Clublife Magazine 4.2013BN'ers draaien door

  • Als bekende Nederlanders dj'en, dan heeft iedereen daar wel een mening over. Oud-judoka Dennis van der Geest hoeft zich daar niets van aan te trekken. Hij dj'ed al jaren, ook al voordat hij BN'er werd.

Review: Atomix Virtual DJ

  • Digitale dj-software wordt steeds beter. We bekijken Virtual DJ van Atomix en vertellen wat je er zoal mee kunt.

En verder: fashion nieuws, de vetste gears en gadgets, de top 10 van Dennis Ruyer, tracks die je gehoord moet hebben, een interview met de Belgische dj Yves Deruyter, de beste docu's om van te genieten deze winter en meer!

 

Word abonnee

CL4_cover2Wil jij een abonnement op Clublife Magazine? Dat kan! Clublife Magazine verschijnt 4x per jaar en kost 6,95 in de winkel. Een abonnement op Clublife Magazine is 24,95 per jaar. Klik hier om abonnee te worden!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws