SLAM!FM presents: Dutch Dance Days

Peter Güldenpfennig | 13 januari 2014
headlines


Kaas, molens en dance, dé drie dingen die Nederland in het buitenland definieert. Ter ere van dit laatste exportproduct organiseert SLAM!FM de Dutch Dance Days, een vijfdaags radiofestival geheel gewijd aan Nederlandse dance. Het festival wordt afgesloten met een liveset van Hardwell, Dannic en Dyro.

Warming Up Rewind

Iedere dag tussen 08:30 en 09:00 uur draait DJ Jean de beste Nederlandse danceclassics aan elkaar. Dat hij dat goed kan laat hij iedere vrijdag- en zaterdagnacht al horen tijdens zijn eigen show, DJ Jean @ Work.

Most Wanted

Van maandag tot en met donderdag kun je tussen 16:00 en 17:00 uur luisteren naar Most Wanted. Hierin komen Franky Rizardo, Martin Garrix, Sick Individuals en Ferry Corsten langs om hun persoonlijke 'Most Wanted'-top 5 te mixen.

Bij Igmar

Tussen 19:00 en 0:00 uur van maandag tot en met donderdag draaien Blasterjaxx, The Flexican, La Fuente en Girls Love DJ’s een liveset. Als luisteraar word je daarbij uitgenodigd om je eigen favoriete dancetracks door te geven.

SLAM!FM Nacht

's Nachts gaat het helemaal los op SLAM, want dan zullen allerlei grote dj's laten horen waarom ze zo goed zijn in wat ze doen. Onder meer Fedde Le Grand, Chuckie en Laidback Luke komen langs.

Dutch Dance Days Top 100

Op vrijdag krijgt tussen 10:00 en 18:00 uur de lijst der dancelijsten tijd om van zich te laten horen. De Dutch Dance Days Top 100 is een dancelijst samengesteld door luisteraars van SLAM!FM. Meestemmen? Dat kan hier.

Hardwell

De week wordt afgesloten middels een liveset van de nummer-1 dj ter wereld, Hardwell. Samen met Dannic en Dyro presenteert hij vrijdag vanaf 23:00 uur de 150e aflevering van zijn eigen show Hardwell On Air. Kaarten voor deze unieke liveset zijn te winnen via de website van SLAM!FM en het Twitteraccount van Hardwell.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws