Swedish House Mafia - Leave The World Behind

Rick Francissen | 13 januari 2014
headlines


Bijna een jaar geleden deden de drie Zweedse dj's Axwell, Sebastian Ingrosso en Steve Angello hun laatste optreden bij het Ultra Music Festival in Miami. Toch bleef er na het laatste optreden rumoer rondom het ongekend populaire trio. Zijn ze wel echt uit elkaar? Korte Facebook updates zoals '…' en een release van 'Leave The World Behind' onder de naam Lune versterkten deze geruchten alleen maar.

Afgelopen oktober werd er opnieuw gehint naar 'iets'. De video Clip One, met onderschrift 'coming soon' liet een stuk van het leven van de dj's zien met als afsluitende zin 'It's Over...'. Opnieuw was er veel rumoer en discussie over wat er nu stond te gebeuren omtrent het legendarische trio. Nu bevestigt Swedish House Mafia dat zij in maart de documentaire Leave The World Behind in première laten gaan tijdens het SXSW Festival in Austin, Texas.

Een officiële release van de documentaire is nog niet genoemd. Op de speciale website van Leave The World Behind kun je je wel inschrijven om informatie over de documentaire te ontvangen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws