Lakedance onthult data 2014

Rick Francissen | 21 januari 2014
headlines


Op 7 juni en 9 augustus zal Lakedance opnieuw neerstrijken in Aquabest. Het thema van de eerst volgende editie is ‘Life’s a Beach!'. Het idee hiervan is om alle negatieve zaken even aan de kant te zetten en te genieten van zon, zand, water, mooie mesnen en vooral veel feestplezier.

Alhoewel Lakedance ongekend populair is (de afgelopen vijf edities waren stijf uitverkocht) en alleen nog maar toeneemt in populariteit, heeft de organisatie besloten het festival niet uit te breiden zodat er meer bezoekers kunnen komen.

De organisatie vindt dat de intimiteit, één van de sterkere punten van het festival, behouden moet blijven. Om de vorige edities te overtreffen gaat het festival zich wel kwalitatief verbeteren. Better, not bigger dus. In de voorverkoop die start op 25 januari kun je via Slam!FM een combi ticket voor vijftig euro bemachtigen. Hiermee heb je een tientje korting en maak je kans op een vakantie naar Thailand voor twee personen. Voor meer informatie over Lakedance bezoek je de website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws