Organiseer je eigen party met Dance4life

Peter Güldenpfennig | 24 januari 2014
headlines


Waarom wachten op een party of festival waar je heen wilt gaan? Organiseer gewoon je eigen feest. Dance4life helpt je hierbij en je steunt tegelijkertijd een goed doel.

10 jaar Dance4life

De reden om je eigen feest te organiseren is, naast dat het natuurlijk leuk is, ook omdat Dance4life in 2014 tien jaar bestaat. In die tien jaar heeft Dance4life, die vecht voor een wereld zonder aids, al heel wat bereikt. De organisatie heeft 1,6 miljoen jongeren weten te bereiken in bijna 30 landen en ruim 600.000 jongeren zijn zelf in actie gekomen voor een wereld zonder aids.

Party-box

Dergelijke indrukwekkende resultaten zijn een goede reden om een feest te organiseren en met het geld wat je hier ophaalt weer Dance4life te ondersteunen. Dance4life helpt je trouwens wel bij het organiseren van een feest. Je gaat gewoon naar de webshop van de organisatie en bestelt daar de party-box voor zes euro, dit om de verzendkosten en inhoud te dragen. In de box vind je onder meer slingers, ballonnen en nog veel meer. Ook zit er een 22tracks-playlist in de box die samengesteld is door ambassadeur Doutzen Kroes. Wat het feest zelf betreft: dit mag van alles zijn, van een stampende hardstyle-avond tot een bedrijfsborrel, alles kan!

2014 en verder

Het werk van de organisatie is nog niet gedaan trouwens, want ze streven naar nul nieuwe infecties. Daarbij hebben ze jouw hulp hard nodig, onder andere door hiv en aids bespreekbaar te maken. Kijk op de pagina van de organisatie hoe jij kunt helpen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws