Clublife Magazine zoekt stagiairs

Peter Güldenpfennig | 4 februari 2014
headlines


Stage lopen bij het leukste party- en danceplatform van de Benelux? Dat kan, want Clublife EDM zoekt stagiairs*!

*Let op – we hebben op dit moment plek voor maximaal 3 tot 5 mensen – dus zorg dat je er snel bij bent.

Wat ga je doen ?
je schrijft mee en doet dit voor de websites, social media en het magazine. Je denkt mee over content en hebt de ruimte om eigen ideeën vorm te geven en uit te werken. Daarnaast kan je naar diverse feesten, doe je interviews , kan je gadgets reviewen of schrijf je over de nieuwste trends in fashion en lifestyle.

Kortom: een enorm leuke & leerzame stageplek! Maar neem het niet van ons aan, maar van enkele van je voorgangers. Onder andere Rick en Gloria hebben bij ons stage gelopen.

Stage Clublife MagazineRick: 'In de afgelopen twintig weken heb ik veel leuke dingen kunnen doen. Het hoogtepunt was absoluut het Amsterdam Dance Event, waar ik overal toegang had. Ik heb maar liefst vier dagen deel uitgemaakt van een van de grootse Dance Events in Europa! Tevens had Clublife EDM voor mij exclusief toegang geregeld voor de première van I AM Hardwell in Tushinski. Als Hardwell-fan een droom die werkelijkheid werd.

Sowieso de mogelijkheid om grote dj's te kunnen interviewen en feesten te bezoeken via Clublife EDM zijn voor mij een goede reden om deze top stage aan te raden. Daarbij krijg je binnen Clublife EDM veel vrijheid om eigen initiatief te tonen en best veel verantwoordelijkheid.'

Gloria_2Gloria: 'Toen ik dankzij mijn perskaart op het vip-dek op Emporium Festival stond, waar ik de volgende dag een party-report van moest maken, wist ik dat ik mijn plek had gevonden. Het was geweldig. Maar Emporium was nog niet alles: zo had ik onder andere backstage-toegang bij I am Hardwell en stonden er nog veel meer feesten op de planning. It´s like a dream come true.

Natuurlijk is deze stage niet alleen maar feest. Ik heb mij in een korte tijd ontwikkeld tot een volwaardig journalist. Ik heb verschillende interviews met dj's mogen doen, schrijf dagelijks meerdere artikelen voor de website, bijvoorbeeld over fashion en lifestyle, en heb de party-reports onder mijn hoede. Zo houd ik een party-agenda bij, zorg ik dat er perskaarten worden geregeld en zoek ik daar een reporter bij (indien ik zelf niet kan) zodat er een volwaardig party-report online komt te staan.'

Je wilt bij ons stage lopen, wat verwachten wij van jou?

- Je studeert journalistiek, minimaal op *HBO-niveau
- Je hebt een goede neus voor nieuws, je schrijft goed en snel en hebt verstand van zaken en de Nederlandse taal
- Interesse in de dance-scene is een must.
*voldoe je niet direct aan deze eisen , schroom niet – wellicht ben je een natuurtalent en is er een mouw aan te passen!

We bieden je:
- Een omgeving waarin je leert schrijven
- Afwisselend werk
- Jong dynamisch team
- Marktconforme stagevergoeding

Neem contact op

We ontvangen graag je cv en motivatiebrief bij voorkeur per e-mail op tim@clipboard-publishing.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tim Beemer: tel. 015-7600708. Ons postadres is Clipboard Publishing, Delftweg 147, 2289 BD Rijswijk.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws