Dancefair 2014: meet the reporters

Jonas van der Meiren | 14 februari 2014
headlines


Morgen is het zover: dan barst de Dancefair 2014 los in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Naast een flinke stand waar je jezelf op de cover kunt laten zetten zijn we met een fors team aanwezig om verslag te doen. Maak kennis met onze reporter-crew.

ray Raymond Luijbregts

Don't f** with the boss. Hoofdredacteur van tig bladen en heeft de nodige beurzen op zijn naam staan. Hij houdt de komende twee dagen de touwtjes stevig in handen, stuurt de redactie aan en zorgt dat alle artikelen netjes online verschijnen.

peterPeter Güldenpfennig

Bazen hebben een rechterhand nodig: Peter helpt met het checken en online zetten van de artikelen. Hij is ook de ogen en oren op de beursvloer, de man met de enorme parate kennis over de EDM-industrie. Naast aansturing zal hij de nodige labels, fabrikanten en DJ's aan de tand voelen.

sanneSanne Ruhaak

Sanne is Olympisch kampioen interviewen. Ze heeft al meer mensen ondervraagd dan de gemiddelde KGB-agent tijdens de Koude Oorlog. Iedere DJ die ze spot op de Dancefair zal aan een hevig vragenvuur onderworpen worden.

 

stevenSteven Wiertz

Steven is de man van de social media en de business-kant van het DJ-zijn. Hij zal voornamelijk workshops bijwonen over het slim inzetten van internet om bekendheid te vergaren.

 

celineCeline Schokker

Celine hoort bij ons 'vaste' party reporter crew en weet dus wel wat een feestje bouwen is. Ze ging voor ons bijvoorbeeld naar Crazy Sexy Cool, We Are Electric en Tiesto & Friends.

 

wouterWouter de Vink

Hard, harder, hardst: Wouter is de man van de hardstyle en weet feilloos de who=who in deze scene. Hij zal dan met name de DJ's uit de hardere genres aan de tand voelen.

 

nikkiNikki Veerbeek

Nikki leerde het vak bij diverse lifestyle-magazines en dito websites en ging zelfs een tijdje naar Kopenhagen om daar les te volgen. Heeft niet alleen een vlotte pen maar is ook zelf regelmatig te vinden op de vetste EDM party's.

 

Anna ZhuravelAnna Zhuravel

Nog maar even in Nederland (ze is Russische van origine) maar weet zich nu al overal naar binnen te wurmen en backstage te kruipen. Praat net zo makkelijk met de grote DJ's als met haar eigen vrienden en gaat ook regelmatig voor Clublife Magazine op pad om de vetste feesten te verslaan.

shirleyShirley van der Bilt

Ook Shirley is een van onze vaste krachten van het party reporter crew. Zo versloeg ze eerder Laundry Day en de Hardwell on Air-happening.

Film crew

Naast artikelen zullen we ook de beurs afstruinen met een videocamera voor de nodige hilarische, boeiende en onzinnige interviews. Deze twee gaan het voor jullie waarmaken dit weekend:

 gerardGerard Henninger

Deze brutale fotograaf/filmmaker heeft al zo goed als de hele EDM-scene voor zijn camera gehad. Dit weekend zal hij samen met Boogshe spetterende video-interviews in elkaar draaien.

 

boogsheBoogshe

Boogshe ken je wellicht van haar vele optredens als MC in het binnen- en buitenland. Naast MC-werk vraagt ze voor de camera ook DJ's de hemd van het lijf. Samen met Gerard een gesmeerd tag team waar je niet mee moet f*cken!

 

Fotografen

Niet alleen reporters en filmers gaan voor jou de hele beursvloer over, ook lopen de nodige professionele fotografen rond namens Clublife Magazine. Denk aan Delio Nijmeijer, Marcel van Dorst en Lisa Wals.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws