Bekendmaking winnaar Philips Fidelio L2 headphones + portfolioshoot

Peter Güldenpfennig | 20 februari 2014
headlines


Tijdens Dancefair 2014 stonden we twee dagen lang op de beurs. Interviews, workshops, Q&A's, lezingen, we hebben het allemaal bijgewoond! Ook stonden we met een stand op de beursvloer waar je je op de foto kon laten zetten voor een gepersonaliseerde cover van ons magazine. We hebben in totaal 640(!) covers gemaakt, waarbij iedereen die meedeed elk uur kans maakte op een Philips Fidelio M1 headphone. Deze werden op Dancefair weggegeven, maar ook maakte je kans op een luxe Philips Fidelio L2 headphone waarvan we nu de winnaar bekendmaken.

Portfolioshoot

Daar houdt het niet mee op, want de winnaar krijgt ook nog eens een portfolioshoot door niemand minder dan Gerard Henninger. Misschien heb je nog nooit van hem gehoord, maar je hebt zeker weten werk van hem gezien. Hij heeft vele dj's voor de camera gehad. Ook verzorgt hij voor een groot deel de fotografie van Clublife Magazine. Bij hem ben je dus in goede handen om mooi op de gevoelige plaat vastgelegd te worden.

Wil je weten of jij de winnaar bent van de Philips Fidelio L2 headphone en de portfolioshoot? Kijk dan snel onderstaand filmpje waarin we de winnaar bekendmaken!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws