Party overzicht 7 en 8 maart

Peter Güldenpfennig | 6 maart 2014
headlines


Weekends betekenen een volle agenda voor partygangers. Dit weekend is niet anders natuurlijk.

Big Burdon presents Hypoxia

E_0001170166Op vrijdag 7 maart organiseert Big Burdon in JC Kavka in Antwerpen Big Burdon presents Hypoxia. Die avond staat natuurlijk headliner Hypoxia zelf in de dj-booth, een samenwerking tusssen Athys & Syntopia. Ook komen Gunman & Judah draaien en doen jump-up dj’s Jizznas & Preses een set. De avond wordt gehost door mc’s Mota en Mush.

Wat: Big Burdon presents Hypoxia
Waar: JC Kavka, Antwerpen
Wanneer: Vrijdag 7 maart
Line-up: Hypoxia, One87, Gunman & Judah, Jizznas & Preses, Corrupted, Tranquility Bass, Burdon, Hénri
Tickets: €6,-

RAWdefinition

Het Hedon is net in een gloednieuw jasje gestoken, dus geeft High Energy Events zaterdag 8 maart een knetterhard feestje op het Zwolse poppodium. De organisator pakt uit voor de allereerste editie van RAWdefinition. Alle raw hardstyle- en hardcorefrans gaan gegarandeerd uit hun plaat bij deze strakke line-up en de kersverse licht- en geluidsinstallatie wordt even flink uitgetest.

Wat: RAWdefinition
Waar: Hedon, Zwolle
Wanneer: Zaterdag 8 maart 2014
Line-up: Radical Redemption, Thera, Deetox, Soluti & The I’s, Outbreak, Re-Style, Zentiments, Proto Bytez, MC Renegade
Tickets: €15

Baco & Bitches

Darkraver en Outsiders, de zelfbenoemde buitenbeentjes van de dancescene, vonden de housewereld maar wat eentonig en lanceerden daarom Baco & Bitches – vernoemd naar hun twee favoriete dingen in het leven. Na twee knaledities in de Van Dyck-bar staan ze op zaterdag 8 maart in de Rotterdamse Maassilo, waar house, eclectic, jumpstyle, 90’s, trap en disco uit de speakers blazen.

banner-940x475

Wat: Baco & Bitches
Waar: Maassilo, Rotterdam
Wanneer: Zaterdag 8 maart 2014
Line-up: Bass-D, Biggi, Darkraver, Jean, Lady Bee, Lucien Foort, Matsoe Matsoe, Miss Roos, Mitchell Masters, Outsiders, Tony Star, Live: 2 Brothers on the 4th Floor, Live: De Kraaien. MC: Boogshe. Barend & Wijand, Carita la Nina, Kid de Luca, Ziggy, Kraantje Pappie.
Tickets: €19,95

Don't Let Daddy Know

We kregen al een voorproefje op Mysteryland, maar zaterdag 8 maart is de officiële editie op Hollandse bodem. Het Don’t Let Daddy Know-concept uit Ibiza brengt top-dj´s zoals Dimitri Vegas & Like Mike en Showtek bij elkaar. Een leuk detail: het exterieur telt maar liefst 840.000 LED´s. Volgens de organisator staat er voor de 17.000 mensen ´totale gekte´ te wachten. Wij zijn in ieder geval zeer benieuwd, en we zijn niet de enigen want het is inmiddels volledig uitverkocht.

Wat: Don´t Let Daddy Know
Waar: Ziggo Dome, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 8 maart 2014
Line-up: Dimitri Vegas & Like Mike, Showtek, Sander van Doorn, Tommy Trash, DVBBS, Jordy Dazz, Sem Vox en Zawdi MC
Tickets: €55 (Uitverkocht)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws