Clublife EDM Magazine neemt retourtje Miami

Nikki Veerbeek | 27 maart 2014
headlines


Als EDM-liefhebber kan het je niet zijn ontgaan: dit weekend wordt Miami overspoeld met de beste dj´s ter wereld, zo´n 50.000 uitgedoste partygangers en zeven sensationele stages tijdens het Ultra Music Festival. Vanzelfsprekend is Clublife Magazine ook afgereisd naar de Amerikaanse stad.

Ultra Music Festival

Het Ultra Music Festival trapt vrijdag 28 maart om vijf uur af en doet Miami tot en met zondag 30 maart op z´n grondvesten schudden. De line-up is er alle drie de dagen één om je vingers bij af te likken. Nederlandse dj´s zijn - zoals het hoort - heel goed vertegenwoordigd. Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Afrojack, Tiësto, Showtek, Laidback Luke en Sunnery James & Ryan Marciano schitteren allen op de mainstage, terwijl op de andere stages ook nog een handjevol acts uit ons land achter de draaitafels staan. Uiteraard ontbreken ook de grote namen met roots buiten Hollandse bodem niet, denk aan Avicii, David Guetta, Carl Cox en Steve Angello. De volledige line-up check je hier.

Armin van Buuren

Trancekoning Armin van Buuren, die zaterdag zijn draaikunsten vertoont, grijpt dit weekend aan om zijn kervers uitgebrachte koptelefoon aan de wereld te showen. Hij sloeg daarvoor de handen ineen met Philips. Wij zijn uitgenodigd om een workshop met Armin en de designer van de headphones bij te wonen. Ook mogen we de 37-jarige Leidenaar aan de tand voelen, waarna hij een optreden (mét afterparty) verzorgt. Hier lees je snel meer over op deze website. Stay tuned!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws