Programma en line-up Extrema Outdoor 2014 bekend

Jonas van der Meiren | 28 maart 2014
headlines


Eindhoven de gekste! Dancefestival Extrema Outdoor is ieder jaar weer een knaller van een outdoorfeest. Dat zal dit jaar op 12 juli niet anders zijn. Aan de vandaag bekendgemaakte line-up zal het in ieder geval niet liggen. Je kunt straks losgaan op onder andere Netsky (live), Afrojack, Fedde Le Grand, Jeff Mills, Tommy Trash en Oliver Koletzki.

De Diamond Stage is een van de hoofdpodia van Extrema Outdoor. Daar vind je dit jaar veel show, performances en andere sensaties. Ook muzikaal overigens, want daar staat de internationale top van de Nederlandse EDM, namelijk Fedde le Grand, Laidback Luke, Bakermat en natuurlijk Afrojack. Hij brengt in mei zijn album uit, met daarop bijdragen van Wiz Khalifa en niemand minder dan Sting. Ook de wereldberoemde Nervo-tweeling is geprogrammeerd op de Diamond Stage.

Techno terug

Veel bezoekers wilden techno terug op het festival, en de organisatie heeft daar dit jaar geluisterd. Ze klappen er meteen goed op: de Detroitse technokeizer Jeff 'The Wizard' Mills zal een extra lange dj-set voor zijn rekening nemen. In die techno-area staan verder lange optredens van onder meer Ben Sims en Len Faki op het programma. In de andere area kun je dansen op de warme house van bijvoorbeeld Oliver Koletzki en Finnebassen. Onder meer undergroundgrootheid Levon Vincent zal de "It's Eindhoven"-area headlinen.

Alle informatie over de 2014-editie, inclusief de volledige line-up is te vinden op de festivalwebsite. De reguliere voorverkoop is inmiddels gestart. Een normale ticket kost 49 euro, voor een comfortticket betaal je drie tientjes meer.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws