MMW 2014: Armin van Buuren en Hardwell grote winnaars van International Dance Music Awards

Jonas van der Meiren | 28 maart 2014
headlines


Voor Armin van Buuren kan de Miami Music Week 2014 nu al niet meer stuk. Hij ontving gisterenavond niet minder dan acht International Dance Music Awards. Dat is niet bepaald misselijk, zeker niet als je bedenkt dat hij voor elf categorieën genomineerd was. Misschien wel de belangrijkste prijs, 'Best Global DJ', ging naar niemand minder dan Hardwell.

Zijn belangrijkste onderscheiding is de 'Best Trance DJ'-award. Maar ook kreeg hij de prijs voor de beste artiest, beste producer, beste compilatie/dj-mix en die van de beste podcast/radioshow. Zijn hit 'This Is What It Feels Like' werd gekozen tot beste trancenummer. De clip werd de beste muziekvideo en zanger Trevor Guthrie die in dat nummer meezingt sleepte de prijs van beste gastoptreden mee naar huis. Jep, daar worden we even stil van....

ASOT

Een andere belangrijke IDMA die Armin heeft gewonnen is voor zijn radioshow ‘A State Of Trance’. Hij ontving hiervoor de award ‘Best Podcast or Radio Mix Show’.
Zondag sluit Van Buuren zijn ASOT650 ‘New Horizons’ tour af tijdens Ultra Music Festival in Miami. De gehele show kun je live luisteren via www.astateoftrance.com. Op zaterdag is Armin van Buuren een van de hoofdacts van het Ultra Music Festival.

Armada

Niet alleen Armin zelf, maar ook zijn label Armada had het nodige succes. Zo werd 'Bigger Than Prince' van Green Velvet uitgeroepen tot beste underground dance track en was 'Let's Go Dancing' van Tiga vs. Audion uitgeroepen tot beste techhouse/techno-track.

Meer Nederlands succes

Armin van Buuren is niet de enige Nederlandse DJ die de nodige prijzen kan bijzetten. Ook Martin Garrix kwam, zag en overwon met drie prijzen. Volgens de kenners was hij met zijn 17 lentes het grote talent van het afgelopen jaar. Zijn bekende hit 'Animals' werd uitgeroepen tot beste electro/progressive housenummer.

Ook Hardwell nam twee onderscheidingen mee naar huis. Hij werd benoemd tot de 'Best Global DJ' en de 'Best Progressive House/Electro DJ'. Daarmee verzilverde hij twee van zijn zes nominaties. Clublife EDM Magazine feliciteert alle winnaars met hun mooie prijzen! Goed gedaan guys!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws