Hardwell ambassadeur van Dance4Life en viert dat met verrassingsoptreden

Peter Güldenpfennig | 3 april 2014
headlines


Na Tiësto en Doutzen Kroes heeft Dance4life weer een naam gestrikt die tot de verbeelding spreekt. Niemand minder dan de nummer één dj van de wereld, Hardwell, is de kersverse ambassadeur van de organisatie die zich inzet voor een wereld zonder aids.

Dit nieuws vraagt om meer dan een simpel persbericht, moet Dance4Life gedacht hebben. Daarom werd er een verrassingsoptreden op touw gezet. Om drie uur stond Hardwell op het Museumplein om het nieuws officieel wereldkundig te maken en zijn draaikunsten te vertonen. Dit werd pas een half uurtje van te voren via social media verklapt, dus alleen wie Facebook en Twitter nauwlettend in de gaten hield en in de buurt woonde kon zich naar het plein in Amsterdam-Zuid snellen. Daarnaast was een nabij gelegen middelbare school van een uitnodiging voorzien. Tienermeisjes- en jongens waren dus in elk geval van de partij.

Bescheiden, maar uitgelaten menigte

Iets na drieën maakte Hardwell zijn entree voor een bescheiden, maar uitgelaten menigte. Dit was vanzelfsprekend ook behoorlijk spectaculair. Hij kwam aanrijden in een open bus met dj-booth waar zijn naam in grote letters op knalde. Een dj-booth bovenop, en een groot scherm en rookattributen maakten het plaatje af. Nadat de bus geparkeerd werd kon de show dan ook gelijk losbarsten. Het publiek ging aardig uit z’n plaat en het zonnetje scheen ook nog eens, dus wie er bij was, mocht zich gelukkig prijzen. Hardwell’s eigen tracks kwamen voorbij maar ook bekende hits van collega’s passeerden de revue. Steeds meer mensen liepen nieuwsgierig op het gebeuren af, maar na een halfuurtje kwam de show alweer aan z’n eind.

Dat was kort maar krachtig. We wensen Hardwell, samen met alle andere ambassadeurs, veel succes toe en hopen uiteraard dat de samenwerking met Dance4life vruchtbaar zal zijn. Kon je er niet bij zijn? Dan heb je vrijdag 6 juni opnieuw de kans om hem te zien want dan viert hij samen met Dannic en Fedde le Grand het 10-jarig bestaan van Dance4life. Dit gebeurt in het concertgebouw, en de kaartverkoop begint morgen. Kaarten zijn verkrijgbaar via dance4life.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws