Partyoverzicht 11, 12 en 13 april

Nikki Veerbeek | 9 april 2014
headlines


Als er in jouw agenda dit weekend nog een lege plek pronkt, hoef je niet bang te zijn dat je gedoemd bent om thuis weg te kniezen. Er is geen gebrek aan leuke feestjes in ieder geval, nu het festivalseizoen officieel losbarst. As always lichten wij de crème de la crème on der party's uit voor je!

 

156189frontDaydream Festival (11 en 12 april)

Pal aan de Nederlandse grens schuilt het Belgische stadje Lommel, die vrijdag en zaterdag toneel is het van het Daydream Festival. Ondanks dat het tweedaagse festival niet op Nederlandse bodem plaatsvindt, zijn er genoeg dj´s met Hollandse roots die achter de draaitafels plaatsnemen. Fedde le Grand, Vato Gonzalez, Blasterjaxx, Sidney Samson en Quintino bijvoorbeeld, en dat is nog maar een greep uit het solide aanbod.

 

Brothers Open Air (12 april)brothers open air

Reikhalzend keken we afgelopen winter uit naar het festivalseizoen en na een paar zonovergoten dagen zijn de zomerkriebels officieel een feit. Brother Open Air speelt zich zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur af aan het strand van Henschotermeer en is dus bij uitstek een feestje waar deze verlangens uitkomen. Met de bijhorende pompende beats moet het dankzij de dikke line-up waar op onder andere Oliver Heldens, Yellow Claw,  Shermanology en Billy The Kit prijken, ook wel goed komen.

 

neonsplashNeonsplash (12 april)

Voor wie naast lekkere muziek en een fijne locatie iets extra´s - in dit geval rondspattende verf - wel kan waarderen, is er Neonsplash in de Amsterdamse Heineken Music Hall. Trek in dit geval níet je favoriete partyoutfit uit de kast, want de kans is groot dat je van top tot teen bekladderd naar huis gaat. Dat belooft een wild festijn te worden, voor zover dat met de draaikunsten van Jay Hardway, Oliver Heldens en Mightyfools al niet het geval was.

 

crazylandCrazyland - Cleopatra Edition  (12 april)

Crazyland wordt in de partygangen al veertien jaar lang geroemd om haar sfeer. Deze editie staat in het teken van Cleopatra en heeft dan ook een dito dresscode. Het North Sea Venue in Zaandam is wederom het decor van het razend populaire feestje, waar bekende namen als Darkraver, Deepack, The Prophet en Mental Theo ongetwijfeld spetterende sets zullen verzorgen.

 

1925001_601041093310440_1755117935_nFOON (12 april)

Van 23.00 uur tot vroeg in de ochtenduren komt er op de tiende verdieping in de Rotterdamse graansilo een vervolg op de geslaagde eerste editie van FOON. Michel de Hey, Steve Rachmad en  Stefano Richetta laten horen waarom zij aan de top van de technoscene staan.

Freestyle Manics (12 april)Freestyle Maniacs

Een freestyle-gekte strijkt zaterdag neer in The Sand. Organisator Free2party gaat uitpakken in Amsterdam en doet dat onder meer met de Britste ster Kidd Kaos. Met het thema 'Super Villains' staan ons nog meer zogeheten snode plannen te wachten.

 

 

rebirthRebirth Festival (12 en 13 april)

Tijdens het Rebirth Festival kun je twee dagen lang van 12.00 tot 22.00 uur een dansje wagen op het festivalterrein Raamse Rakkers in het Brabantse Haaren. Er worden tijdens de zesde editie van het festival, waar hardstyle de dienst uitmaakt, drie stages op touw gezet: de mainstage, de Crazy Carnival-stage en Gezelligheid kent geen tijd-stage. Iconen als Atmozfears, Wildstylez en Noisecontrollers zijn daar natuurlijk gewoon bij.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws