Birthday bash van Hed Kandi

Nikki Veerbeek | 15 april 2014
headlines


Hed Kandi is jarig! Het glamoureuze muzieklabel en lifestylemerk heeft de mijlpaal van vijftien jaar bereikt en dan mag vanzelfsprekend niet ongemerkt voorbijgaan. Voor deze birthday bash zijn dan ook kosten noch moeite bespaard.

Decor is het Concertgebouw in Amsterdam, wat als 125 jaar oud monument eigenlijk al op zichzelf een genot voor het oog is. Het wordt op pinksterzondag van 20:00 tot 03:00 uur omgetoverd tot Hed Kandi-walhalla met drie area´s opgedragen aan favoriete internationale residencies, met dertig artiesten en 3000 feestgangers.

De vintage visual projecties waar ze wereldberoemd mee zijn geworden mogen natuurlijk niet ontbreken en gelukszoekers kunnen zich wagen aan de speciale collecters item roulette. Hier kun je allerlei Hed Kandi collectables winnen die tussen 1999-2014 alle uithoeken van de wereld hebben aangedaan, van de Miami Winter Conference beachflag tot de levensgrote Space Ibiza billboard poster, de nummerplaat van de Kandi jeep en een internationale verzameling backstage bandjes. Voer voor echte Hed Kandi-fans dus.

Zeg je Hed Kandi, dan zeg je Ibiza, het Spaanse party-eiland wordt dan ook geëerd met een Hed Kandi Ibiza Hippie Markt en een Ibiza streetparade. De eerste, tweede en derde batch zijn al uitverkocht, dus als je een kaartje wil moet je niet ál te lang meer wachten.

Line up

Anniversary Stage | Grand Ballroom
Phoebe d'Abo
Sam Cannon
Steven Quarre

Live:
Live: Tom da Lips
Live: MC Choral
Live: Andrei Russo

Deep House Stage | Cocoon
Carl Hanaghan
PeaK & Fountain
DJ Denniz

Kandi Classics Stage | Ministry of Sound
Sam Cannon
Carl Hanaghan
Phoebe d'Abo
Live: Ace on Sax

Ibiza Hippie Market | ES PARADIS
Hed Kandi Resident

Plus:
Collectors Item Roulette
Street Parade
15 YRS Countdown Openingsshow
Electric Lights Parade
Hed Kandi 15 YRS Vintage Projection
Magical Illusion Shadow Dancers

Check de agenda voor alle info. Alvast voorproeven? Check de aftermovie van 2013:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws