Strictly RAM: Tribute to Amelia - Grand Opening Beachclub Fuel

Peter Güldenpfennig | 16 april 2014
headlines


Komende zondag, eerste Paasdag, presenteert Beachclub Fuel in Bloemendaal haar Grand Opening. En wat voor een! Niemand minder dan RAM, één van de trouwste pioniers uit de Nederlandse trance industrie, zal centraal staan in een zeven uur durende solo performance, genaamd Strictly RAM! Na een droevige periode, waarin hij zijn vrouw Amelia verloor, worden vrienden en fans bedankt voor de massale steun middels een gratis evenement in Bloemendaal.

Tribute to Amelia

Tijdens deze soloperformance neemt RAM zeven uur de tijd om samen met jou zijn muzikale reis te herbeleven. Je wordt getrakteerd op een zorgvuldige selectie tranceplaten uit zijn beginjaren en natuurlijk ligt er een dikke stapel nieuwe tracks klaar waar Ram de komende zomer weer vele harten mee gaat stelen. Zijn oeuvre begint inmiddels flink vorm te krijgen. RAMsterdam, RAMazing en natuurlijk RAMelia, de plaat die hij produceerde met Geert Huinink en Susana als eerbetoon aan zijn vrouw Amelia.

Guarantee-tickets

Voor dit evenement geldt: vol = vol, en daarom zijn er 'guarantee-tickets' beschikbaar waarmee je verzekerd bent van toegang. Deze tickets bedragen 10 euro en zijn hier te bestellen. Dit bedrag krijg je bij binnenkomst meteen weer terug in de vorm van vier drankmunten. De 'guarantee-tickets' gaan razendsnel dus wil je dit niet missen is het aan te raden deze onmiddellijk aan te schaffen.

Strictly RAM: Tribute to Amelia - Grand Opening Beachclub Fuel

Wanneer: Zondag 20 april, 16.00 - 00.00 uur
Waar: Beachclub Fuel, Bloemendaal aan zee (Overveen)
Entree: gratis, voor  'guarantee-tickets' , klik hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws