Het gehele paasweekend: de Fresh FM House Top 1000

Peter Güldenpfennig | 17 april 2014
headlines


DJ Jurgen tijdens de House Top 1000.

Voor de vijfde maal organiseert radiozender Fresh FM de House Top 1000. Vanaf vrijdag 18 april om 10:00 uur trapt de lijst der houselijsten af met nummer 1000, om maandagavond om 20:00 uur met de nummer 1 te eindigen. Vorig jaar was dit 'Born Slippy' van Underworld.

Net als voorgaande jaren zullen ook dit jaar weer diverse gasten een (verrassings)bezoek brengen aan de studio van Fresh FM. Vorig jaar kwamen onder meer Armin van Buuren, Wessel van Diepen en Giel Beelen langs om te praten over de Top 1000.

Awarduitreiking

DJ Jurgen reikt tijdens de House Top 1000 de Fresh FM Award uit. Deze award is gekozen door een vakjury o.l.v. Erik Kross (Music Director Fresh FM) en gaat naar iemand die veel heeft betekend voor de Nederlandse housescene en dus ook voor de luisteraars van Fresh FM.

Tevens wordt tijdens de House Top 1000 de Frankie Knuckles-award uitgereikt aan een Nederlandse housepionier van het eerste uur. Deze gelegenheidsaward gaat naar iemand aan wie de housescene veel te danken heeft en die we nooit mogen vergeten voor zijn of haar pionierswerk. Net zoals de onlangs overleden Frankie Knuckles dus.

Generations of Love

Ieder jaar gaat de House Top 1000 gepaard met een dance-event, Generations of Love. Zondag 20 april is de Amsterdamse Melkweg de locatie waar Fresh FM uitpakt. De drie housepioniers van het eerste uur – Remy, Dimitri en Marcello – draaien die avond de nummers uit de House Top 1000 en laten het housegevoel van het eerste uur herleven voor de luisteraars van Fresh FM. Interesse? Bestel hier je kaarten!

Fresh FM

Zoals vermeld kun je vanaf vrijdag 18 april om 10:00 uur terecht bij Fresh FM om het hele weekend te genieten van de duizend beste houseplaten. Naar de zender luister je in de ether op: 95.6 fm in de Haaglanden, 95.7 fm in Groot Amsterdam, 95.9 fm in Rijnland/Haarlemmermeer en 103.4 fm in Utrecht. Uiteraard kun je overal ter wereld ook via internet naar de zender luisteren, dat doe je hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws