5 tips voor een geslaagde clubavond

Peter Güldenpfennig | 7 mei 2014
headlines


Als doorgewinterde partyganger hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen hoe je een perfecte clubavond beleeft. Dat doen we dan ook niet, maar wel willen we je graag enkele tips geven hoe je óók een leuke avond kan hebben.

Drink eens wat minder en dans eens wat meer

dancingNiets zo tragisch als een volle club met een goede dj waarbij iedereen aan de kant pils staat te hijsen. Wees niet degene die selfies van zichzelf post op Facebook met als bijschrift 'party hard!' terwijl je enkel aan de bar hangt. Wees in plaats daarvan de gangmaker op de dansvloer. Zelfs als je motorisch gestoord bent valt hier winst uit te halen al is het maar eeuwige roem in de club als diegene van 'die bizarre dansjes'. En nu we toch bezig zijn: laat die smartphone nu eens in je zak zitten!

Ga eens naar een andere club dan je vaste stek

Sure, het is wel zo veilig om naar je vertrouwde stek te gaan, maar verandering van spijs doet eten. Bezoek eens een club waar je nog nooit geweest bent. Voor je het weet ontmoet je nieuwe mensen of een gave resident-dj die je nog niet kende. En bevalt het niet, dan kun je altijd nog weggaan toch?

Kom vroeg

Waarom altijd die late entrees maken? Doe eens gek en kom opdagen rond de opening! Dat is sowieso leuk voor de warm-up-dj maar er zitten meer voordelen aan. Zo kun jij met een groep vrienden al een eigen hoek veroveren in de club. Wel zo relaxt, zeker als je drukte verwacht.

Draag wat je lekker vindt zitten

Natuurlijk zorg je dat je er tof uitziet als je uitgaat. Maar de vraag is, zit je outfit ook lekker? Helaas zien we best vaak meisjes in strakke rokjes rondhuppelen met een gezicht alsof ze een cactus hebben ingeslikt. En natuurlijk constant hun rokje naar beneden trekken. Als er geen dresscode is, waarom zou je jezelf dat aandoen? Trek aan wat JIJ lekker vindt zitten, het is tenslotte JOUW clubavond.

party_outfit

Wees sociaal

Ruzie tijdens uitgaan is vreselijk, tenzij je een gewelddadige ruziezoeker bent die uit is op het verpesten van andermans avond. Doe eens gek, geef eens een rondje weg, zeg gewoon eens vriendelijk mensen gedag zonder dat daar reden voor hoeft te zijn. Clubbers maken met z'n allen de sfeer in een club en als jij je sociaal opstelt doen anderen dan over het algemeen ook naar jou. Wel zo gezellig, en enorm belangrijk voor een goede clubavond!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws