Wilma Leppers is de winnaar van de Philips A5-pro twv €299,-

Nikki Veerbeek | 13 mei 2014
headlines


Armin van Buuren en Philips sloegen de handen ineen voor een koptelefoon die het binnen no time tot een felbegeerd item schopte: de A5-pro. Bij Clublife kon je er één via een winactie in de wacht slepen. Wilma Leppers uit Eindhoven was de gelukkige en ze kwam hem hoogstpersoonlijk bij de redactie ophalen.

Door de koptelefoon naar de dj-school bij Lady Aïda

Voor Wilma was het winnen van de koptelefoon een mooie pleister op de wond die haar telefoon verliezen na een avondje stappen heet.

'Ik opende mijn e-mail om hem te traceren en zag tot mijn verbazing dat ik gewonnen had.' Een leuke verrassing, want ze komt uit dezelfde stad als de fabrikant en is ook nog eens fervent Armin-fan. 'Qua trance is hij de allerbeste. Ik ga elk jaar trouw naar A State of Trance. En ben ook wel eens naar Armin Only geweest. Maar ik houd niet alleen van trance hoor, ook van andere genres als techno en progessive house. Alleen hardstyle en hardcore vind ik minder.'

Zelf draaien deed ze nog niet, maar het winnen van de koptelefoon heeft haar wel aangespoord om eindelijk die dj-cursus eens te nemen bij stadsgenoot Lady Aïda. 'Ik wil een beetje techno-achtig willen leren draaien. Maar alleen als hobby hoor.'

Wil jij ook winnen en wellicht zelfs langskomen om gekidnapt te worden voor een interview door onze redacteuren? Houd dan onze FacebookTwitter en Google+-accounts in de gaten, want het regent daar acties. Ook als je van party's houdt trouwens, want we geven constant tickets weg!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws