ID&T viert het leven in korte documentaire

Peter Güldenpfennig | 21 mei 2014
headlines


Dat ID&T een behoorlijke grootmacht in de danceindustrie is, is geen verrassing. De organisatie loopt dan ook al ruim 20 jaar mee en bepaalt voor een groot deel het partylandschap met toonaangevende feesten en festivals zoals Sensation, Mysteryland en vroeger ook Thunderdome.

Nu heeft ID&T een korte documentaire uitgebracht om te laten zien hoe de organisatie is veranderd in de loop der jaren, maar vooral om te laten zien hoe ID&T haar positie wil gebruiken om een positieve stem te laten horen in deze maatschappij. Dat is het doel van de feesten van ID&T, en dat is ook wat de organisatie laat zien in Celebrate Life.

'Bewustwording is eigenlijk de grootste verandering geweest, vertelt mede-oprichter en eigenaar van ID&T Duncan Stutterheim. Hij heeft het dan over de bewustwording van verantwoordelijkheid nemen voor de wereld. 'Als bedrijf ben je onderdeel van de maatschappij en moet je dus ook teruggeven aan de maatschappij', aldus Duncan. Dit doet ID&T onder andere door duurzaam te opereren achter de schermen. Dat dit niet zomaar gebakken lucht is, wordt duidelijk uit de korte documentaire.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws