Sunnery James & Ryan Marciano op Day at the Park

Nikki Veerbeek | 27 mei 2014
headlines


Met onder andere Paul Kalkbrenner en The Opposites was de line-up van A Day at the Park al niet kinderachtig. Sunnery James & Ryan Marciano stonden echter nog hoog op het verlanglijstje van de organisatie. Kennelijk hadden ze daar wel oren naar, want ADAP laat zojuist weten dat het energieke tweetal met hun sexy big room house een set gaan neerzetten op het Open Air-podium. Het geliefde boutique-festival strijkt op zaterdag 12 juli voor de zevende keer neer in het Amsterdamse Bos.

Uurtje langer door

Dit was niet het enige heuglijke nieuws wat uit de koker van ADAP komt. Het festival mag namelijk een uurtje langer doorgaan dan voorgaande jaren. In plaats van elf uur - zoals de meeste festivals in de buurt -, luidt het vuurwerk pas om twaalf uur 's nachts het einde in. Precies 24 uur eerder trappen ze af.

Benny Rodrigues vervangt Frankie Knuckles

Eind maart overleed Frankie Knuckles plotsklaps. Een harde klap voor de muziekindustrie en voor A Day at the Park, waar hij een optreden zou weggeven. De organisatie moest in diep beraad, want wie kan 'The Godfather of House' vervangen? Dat wordt Benny Rodrigues, die een passend eerbetoon aan Frankie Knuckles zal geven.

Zaterdag 12 juli 2014 12.00-00.00 uur in het Amsterdamse Bos (Land van Bosse, Nieuwe Meerlaan 1, Amstelveen). Kosten € 45,- ex. fee. Meer  info: www.adayatthepark.nl

A Day at the Park programma 2014

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws