Launch event DJ top 100: 1 + 1 = Hardwell

Peter Güldenpfennig | 9 juli 2014
headlines


Zaterdag 12 juli is het zover, dan is de aftrap van de campagne voor de lijst der lijsten, de DJ top 100. In Paradiso Amsterdam wordt dit gevierd met een dik event met een vette line-up en een mysteryguest.

Zo komt Andrew Rayel draaien. In 2013 was hij de hoogste stijger in de lijst, van 49 naar 28. Onlangs kwam zijn debuutalbum Find Your Harmony uit op Armada en is hij een graag geziene gast op elk feest en festival.

De hoogste nieuwe binnenkomer van 2013 op nummer 30 komt ook langs. We hebben het dan natuurlijk over Dyro. Dyro's collega op Revealed, Dannic, zal ook van zich laten horen. Tof, want misschien hebben hij en Dyro wel iets tofs in petto voor alle bezoekers gezien het recente 'Radical'?

Als laatste komt DubVision langs, een duo dat hard op weg is om iedere danceliefhebber voor zich te winnen. Dat gaat ze zeker lukken als ze zulke sterke tracks blijven maken als de onlangs uitgebrachte edit van 'Backlash'.

En dan de mysteryguest, wie kan dat zijn? Onze gok? Hardwell natuurlijk. In zijn internationale tourschema is er precies op deze dag een slot in Nederland, waarop hij Breda Live aandoet. Het zou ons dan wel heel erg verbazen als de huidige nummer 1-dj niet langskomt op het launchevent waar ook enkele Revealed-collega's staan. Een simpele rekensom, eigenlijk.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws