NudeAudio kickstart Super-M mobiele bluetooth speaker

Peter Güldenpfennig | 17 juli 2014
headlines


We schreven het gisteren nog: mobiele bluetooth speakers zijn populair. Helaas merk je nog al te vaak dat er concessies gedaan worden wat betreft mobiele speakersystemen. Of ze zijn te zwaar of te groot (en dus niet echt mobiel), of het geluid klinkt alsof de muziek opgenomen is in een tinnen vuilnisbak, of de speaker is simpelweg te duur. Er is altijd wel iets mis, maar daar komt mogelijk verandering in met de Super-M mobiele bluetooth speaker.

NudeAudio

NudeAudio, een start-up van Tom Dudderidge, oud-CEO van Gear4, heeft plannen om een speaker te maken die zowel mobiel is als dat deze een goede kwaliteit geluid levert en scherp geprijsd is. Eerder al maakte het bedrijf de Move-serie, mobiele bluetootspeakers in drie verschillende formaten, S(mall), M(edium) en L(arge). De Move M was het succesvolste formaat, dus is deze gekozen om verder ontwikkeld te worden tot de Super-M. Het doel hierachter? Een mobiele speaker ontwikkelen zonder onnodige features en met een uitstekende geluidkwaliteit.

Specs

De Super-M heeft in totaal zes drivers aan boord, vier main drivers en twee passieve drivers, verdeeld over beide kanten. Om het geluid hoef je je dus niet druk te maken, want ook de lage frequenties worden uitstekend weergegeven. Verder vindt je een Bluetooth 4.0-chip aan boord, waarmee je naast een strakke verbinding met je mediadevice ook verzekerd bent van efficiënt accugebruik. In totaal gaat de speaker acht uur mee volgens NudeAudio. De casing is water- en zandproof, en zelfs geschikt om mee te nemen onder de douche. Iets wat we stiekem al best lang zoeken in een speaker. Om een regenbuitje hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken.

AudioNude Super-M

Kickstarter

Om de Super-M betaalbaar te houden en tegelijkertijd interesse te kweken voor het product is het bedrijf een Kickstarter-campagne gestart. Pledges kunnen al vanaf 1 dollar. Voor een pledge van 99 dollar, ook de beoogde winkelprijs, reserveer je al een eigen speaker. Overige tiers zijn bijvoorbeeld een eigen design op de speaker. Bezoek de Kickstarter om een pledge te doen en de overige tiers te bekijken. Inmiddels is het beoogde bedrag van 75000 dollar al ruim gehaald en volgens de faq komen er ook stretchgoals. Houd de Kickstarter-pagina daarom goed in de gaten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws