Afrojack speelt Call of Duty: Advanced Warfare

Eveline Meijer | 24 juli 2014
headlines


Call of Duty: Advanced Warfare komt pas op 4 november uit. Maar de eerste mag hem al spelen: Nederlandse producer en dj Afrojack bezoekt Sledgehammer Games, de ontwikkelingsstudio van de nieuwe game, in San Francisco.

Tour

Afrojack kreeg een exclusieve tour van de studio en de mogelijkheid om Call of Duty: Advanced Warfare te spelen. Tijdens zijn tour ontmoette hij een aantal makers van de game en ziet hij hoeveel details er bij het maken Call of Duty komen kijken.

Advanced Warfare

Sledgehammer Games heeft al eerder meegewerkt aan de ontwikkeling van een Call of Duty-game, ze hielpen met de ontwikkeling van Modern Warfare 3. In deze nieuwe game speel je in de toekomst, waar technologie en tactiek doorontwikkeld wat zich vertaald naar futuristische oorlogsvoering. Academy Award-winnaar Kevin Spacey doet de stem van de hoofdrolspeler in de game, Jonathan Irons. In Advanced Warfare zijn de 'Private Military Corporations ' (PMCS) de dominante gewapende delegaties in de wereld. De PMCS veranderen de grenzen en de regels van oorlog. Jonathan Irons is de oprichter en leider van de PMCS. Soldaten hebben exoskeletons, wat de bewegingen in het spel verbeteren en ervoor zorgt dat de sprongen en het vastpakken van randjes en andere objecten, een boost krijgen.

Call of Duty: Advanced Warfare komt op 4 november uit op Xbox one, Xbox 360, Playstation 3 en 4 en PC.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws