Clublife EDM en ADE slaan handen ineen

Peter Güldenpfennig | 28 juli 2014
headlines


Clublife EDM is officieel mediapartner van het Amsterdam Dance Event. Ook dit jaar wordt het ADE weer een stukje groter en blijft het zonder twijfel het grootste dance-evenement ter wereld. Daarom is het logisch om editie 3.2014 van Clublife Magazine geheel in het teken te zetten van het ADE.

15 t/m 19 oktober staan geheel in het teken van ADE. Ook wij zijn uiteraard volop aanwezig. Door middel van tekst, beeld en geluid zijn onze redacteuren, party reporters en fotografen steeds op allerlei evenementen te vinden om hiervan verslag te doen. Via clublifemagazine.nl/ade en onze social media-kanalen houden we je op de hoogte van al het nieuws tijdens ADE.

Amsterdam Dance Event 2014

Het Amsterdam Dance Event is met ruim 2.000 artiesten, 80 locaties en ruim 300.000 feestgangers het grootste dance platform ter wereld. Het ADE Festival bestaat uit ruim 400 events met de grootste DJ’s ter wereld. De ADE Playground is een speciaal dance-gerelateerd platform voor festivalgangers met interactieve presentaties, exclusieve shows, kunst en veel meer op 20 verschillende locaties. Daarnaast is er nog de ADE Conference, wereldwijd al 18 jaar de belangrijkste ontmoetingsplek voor de internationale dance scene, met een keur aan presentaties, dialogen, netwerkmomenten en debatten. Meer informatie over ADE is hier te vinden.

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kun je contact opnemen via 015-7600700 of mailen naar press@clublifemagazine.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws